Itt a magyar jelölt az Oscar-díjra

2020. december 12. 16:16

A filmben „valóság és képzelet csúszik össze egy szerelmes nő fejében”.

2020. december 12. 16:16
null

A bemutató szöveg szerint a Felkészülés meghatározatlan ideig tartó együttlétre című filmben „valóság és képzelet csúszik össze egy szerelmes nő fejében. Márta, a negyvenéves idegsebész szerelmes lesz. Fényes amerikai karrierjét hátrahagyva visszatér Budapestre, hogy új életet kezdjen a férfival. Ám Márta hiába vár a Szabadság-híd pesti hídfőjénél: a férfi nem jelenik meg a randevún. Márta kétségbeesetten a keresésére indul, de amikor rátalál, élete szerelme azt állítja: sohasem látta őt azelőtt”.

A film a Szerdai gyerek (2015) után Horvát Lili második nagyjátékfilmje. A romantikus dráma Csernátony Dóra, Miskolczi Péter és Horvát Lili produkciójában, a Poste Restante gyártásában készült, a Nemzeti Filmintézet 354 millió forintos támogatásával. A 35 mm-es nyersanyagra forgatott film operatőre a rendező régi alkotótársa, Maly Róbert, aki a Szerdai gyerek mellett az Oscar-díjas Mindenkit is jegyzi. A film főszerepeiben Stork Natasát és Bodó Viktort láthatjuk.

Összesen 101 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
scion
2020. december 14. 08:09
van benne néger transzi? ha nem, akkor már esélytelen az új szabályok bevezetése óta.
ujujuj
2020. december 14. 07:57
Elég a mellébeszélésből. Buzulás vagy holokauszt van benne, és a négerkvótánk megfelel? különben kár is az erőlödésért.
ami személyes
2020. december 13. 10:44
Ha a filmek nézettségi adatait vizsgáljuk nincs mit szégyelni a magyar focinak.
Vén Csataló
2020. december 13. 10:29
Egy újabb nagy rakás, nézhetetlen szar.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!