Lemondott díszpolgári címéről Szájer József

2020. december 03. 13:22

Sopron polgármestere közösségi oldalán erősítette meg a hírt.

2020. december 03. 13:22
null

Mint korábban mi is beszámoltunk róla, Szájer József kilépett a Fideszből, csütörtökön pedig nyilvánosságra került, hogy soproni díszpolgári címéről is lemondott. Erről Farkas Ciprián, a város polgármestere számolt be hivatalos Facebook-oldalán az alábbi közleménnyel:

„Tisztelt Soproni Polgárok!

Szájer József levélben hozta tudomásunkra, hogy lemond Sopron városától kapott díszpolgári címéről. A döntését tudomásul vettük és elfogadtuk. Az erről szóló határozat a veszélyhelyzet miatt polgármesteri hatáskörben született meg.

Farkas Ciprián polgármester”

Címlapfotó: MTI/Koszticsák Szilárd

Összesen 107 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
B_kanya
2020. december 04. 08:36
Szükséges aprómunka, de ha már máshoz nem volt, ehhez sok erőt. Meg majd a nemzetbiztonsági eljárásokhoz is - nem rugdosni akarom, csak az igazságot.
Szerintem
2020. december 03. 18:56
Megtörtént a baj, de legalább egyenes gerinccel vállalja a felelősséget. Hol vannak ehhez képest a moslékos hazugoldaliak?
Menhetten
2020. december 03. 16:25
Pletykál a kis David: Kilenc fideszes és négy jobboldali lengyel politikus jár az orgiáimra a hazájából - állítja a brüsszeli szexbuli szervezője...
llnnhegyi
2020. december 03. 16:10
Ne szégyeljed életed!A tied! A bujkálás veszélye,vége a biztos lebukás. Ez lassan már öngyilkosság! Ne engedd hogy belevigyenek! Bárhogyan van, jó emlékekkel vagyunk hozzád! Egy kóbor fideszepárti....
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!