Közleményben határolódnak el Baranyi Krisztinától szövetségesei

2020. december 14. 19:47

Az Új Pólus frakció tagjai közleményben reagáltak a Baranyi Krisztinával kapcsolatos hangfelvételre.

2020. december 14. 19:47
null

Ahogy arról beszámoltunk a nap folyamán, egy ingatlan eladása kapcsán alakult ki viszály a kilencedik kerületben. A Tények birtokába került egy hangfelvétel ebből a beszélgetésből, amelyen Baranyi vitapartnerének így érvel: „Így van, tehát akkor most döntsük el. Nem adjuk el a telket, nincs belőle semennyi bevételünk. Viszont a rohadt, szemét, zsidó befektető az nem építhet 1200 négyzetméteren többen...” Baranyi Krisztina polgármester szerint nem ő az antiszemita, hiszen éppen ő vonta kérdőre vitapartnerét.

A ferencvárosi Új Pólus frakció Facebookon posztolt közleményében határolódott el Baranyi Krisztinától.

– áll a közleményben. „Értékközösséget továbbra sem tudunk vállalni azokkal a politikusokkal, akik akár nyilvánosság előtt, akár attól elrejtve más személyek nemi, faji identitására, etnikai vagy vallási hovatartozására tesznek becsmérlő kijelentéseket” – írja Takács Zoltán, a Momentum Ferencváros 5. számú választókerületének önkormányzati képviselője. A közleményben azt is írja: „az elmúlt hónapok során is több jelét adta annak, hogy nem tudja megfelelően kezelni a hatalmi pozícióval járó és a közös városvezetésben rejlő lehetőségeket”. A közleményben az Új Pólus képviselői bocsánatkérésre szólítják fel Baranyi Krisztinát.

Címlapfotó: MTI/Koszticsák Szilárd

Összesen 169 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Friedrich Ferdinand von Beust
2020. december 18. 10:55
Szájer le tudott mondani. Pedig ő csak buzi ami liberális körökben még pozitív tulajdonság, nem antiszemita.
syphax
2020. december 17. 06:40
Baranyi Krisztina NEM ELÉG HOGY ZSIDÓZIK--IGENIS VÉRESEN ÉS OCSMÁNYUL ZSIDÓZIK--MÉG SZERECSENMOSDATÁST IS VÉGEZ: "HOGYIgy-HOGYÚGY..... ŐNEM, ŐNEM ŐNEM!..... ALJAS, SZEMÉT TAKONYEMBER EZ A PERSZÓNA, AKI MÉG ARRA SEM MÉLTÓ, HOGY BELESZARJUNK A MOCSKOS POFÁJÁBA!
Kettőazkilenc
2020. december 15. 20:20
Az a helyzet, hogy privátban az ember sok mindent elmond amit nem szán publikusnak és az teljesen normális. Még azt is elhiszem, hogy nem utálja a zsidókat de ki tudja mire mondta, azért vannak sztereotípiák :) Elég disznó aki ezt kihasználja, a privát beszélgetések publikálását kicsit gáznak érzem, ez megjegyzésnek tűnik nem léneygi infónak ami közhasznú lenne. Nem gyilkosságot vallott be. Cseppet sem egyenes dolog. De ez azért még mindig nagyobb botránynak tűnik egy ilyen PM-es szájából mint Szájer aki elment egy buliba :)
iIonah
2020. december 15. 14:17
Monnyon le!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!