Áldozatsegítő videó podcast sorozat indult

2020. december 30. 18:07

A „Hétköznapi Történetek” címet viselő sorozat indulását Varga Judit jelentette be a Facebookon.

2020. december 30. 18:07

Az Áldozatsegítő Központokban előforduló valódi esetek alapján készítenek videó podcast sorozatot szakembereinkírja Varga Judit a Facebookon.

Ezekben a videókban a színészek olyan történeteket mutatnak be, amelyek segítenek az áldozattá válás megelőzésében, valamint abban is, hogy felismerjük, ha a környezetünkben ilyen helyzetbe kerül valaki.

A dramatikus történetek bemutatását szakértői elemzések követik, melyekben kifejtésre kerülnek a helyzetek megoldásai, és a beszélgetés segít a téma iránt érdeklődőknek megérteni az áldozati helyzetek hátterét és körülményeit is.

A sorozat a „Hétköznapi Történetek” címet viseli, és havonta jelentkezik új epizódokkal az Áldozatsegítő Központ social media csatornáin.

Az első, a kapcsolati erőszakot feldolgozó epizód itt érhető el.

Összesen 5 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
LAW AND ORDER
2020. december 31. 16:30
Viktimológiával kellene foglalkozni, ami az "áldozat" FELELŐSSÉGÉT boncolgatja! Ő tehetne a legtöbbet ellene! Ez így himihumi lipsi áltudomány!
Az ajtónak támaszkodni tilos
2020. december 30. 18:17
Szép kis Donáth család. Az apa egy baloldali pedofil zaklató, a lánya leszbika és született hazaáruló.
Az ajtónak támaszkodni tilos
2020. december 30. 18:15
Kezdjék Donáth Anna, Momentumos Európai parlementi képviselő apja, az MSZP-s parlamenti képviselő, Donáth László áldozataival. Hamarosan vádat emelnek Donáth Anna apja ellen szexuális zaklatás bűncselekménye miatt. https://www.magyarhirlap.hu/belfold/20201230-befejezodott-a-nyomozas-donath-laszlo-zaklatasi-ugyeben
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!