Akadozik a Digi internetszolgáltatása

2020. december 12. 13:26

A hiba elhárításán folyamatosan dolgoznak.

2020. december 12. 13:26
null

Átmeneti központi probléma lépett fel a Digi internetszolgáltatásában, a hiba elhárításán folyamatosan dolgoznak – közölte a társaság honlapján.

Ruska Viktória, a Digi kommunikációs vezetője elmondta, hogy egyidejű, extrém méretékű hálózatterhelés okozza a műszaki problémát, amelynek elhárításán jelenleg is dolgoznak. Hozzátette, a szolgáltatás működése hamarosan zavartalan lesz, és felhívta a figyelmet arra, hogy az internetezéshez használt eszközök újraindítása szükséges.    

A DIGI Kft. Magyarország egyik meghatározó távközlési szolgáltatója, a vezetékes internet szegmensben 24 százalékos piacrésszel az NMHH tavaly év végi adatai alapján. A DIGI Kft.-nek és az irányítása alatt működő Invitel Zrt.-nek együtt 2 460 000 előfizetője volt a 2020. június végi adatok szerint, ezen belül 682 ezer kábeltv-előfizető, 737 ezer vezetékes internet előfizető, 136 ezer mobil hang és adat előfizető, 650 ezer vezetékes telefon előfizető, valamint 255 ezer műholdas szolgáltatást előfizető.    

A társaságok árbevétele az első fél évben elérte a 103 millió eurót, a korrigált adózás, kamatfizetés és értékcsökkenési leírás előtti eredménye (EBITDA) pedig 26,6 millió eurót tett ki.

(MTI)

Összesen 42 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Ejelhar
2020. december 13. 13:40
Gyanítom csak bizonyos helyeken jelentkezik a probléma és nem globális hibáról van szó. Onnan gondolom, hogy nekem teljesen rendben, illetve ismerősöknek vagy kollégáimnak is.
lynx
2020. december 13. 04:54
A helyzet az, hogy a streaming szolgáltatások terjednek, pörögnek a videó hívások, konferenciák, a vírus miatt meg sokan otthonról dolgoznak már több mint fél éve. A DIGI meg felkészületlen, pedig volt ideje a téli csúcsra felszerelkezni. Ez nem hiba, ez alulméretezett rendszer. Nálunk is DIGI van és különösen az bosszant, hogy lapítottak, mint szar a fűben. Már új wi-fis routert meg jelerősítőt kerestem, kis híján meg is vettem, mivel a saját régi hardvereket okoltam. Nem baj, könnyítek rajtuk, átmegyek a UPC-hez. Sajnos üvegszálas Telekom itt nincs.
states
2020. december 12. 16:24
Nem Digi, Dögi.
Zsolt75
2020. december 12. 16:23
Digit csak ha nincs másik.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!