A neotonos Pál Éva indul a választáson

2020. december 09. 09:34

Szanyi Tibor pártja, az ISZOMM igazolta le az egykori énekesnőt.

2020. december 09. 09:34
null

Pál Éva, a Neoton Família egykori tagja indul Csepelen az Igen Szolidaritás Magyarországért Mozgalom (ISZOMM) színeiben a 2022-es országgyűlési választásokon – írta meg a Blikk.

A kampányban jelöltként ő az egyik jelöltállítási koordinátor is, aki azon dolgozik, hogy megfelelő embereket indíthasson az ISZOMM, Szanyi Tibor pártja mind a 106 választókerületben. Pál Éva hosszú évekkel ezelőtt az MSZP kampányát segítette, később pedig az SZDSZ jelöltje is volt. A közélet már egészen fiatalon is érdekelte.

(Blikk)

(Fotó: A Neoton Familia a Budapest Sportcsarnokban tartotta búcsúkoncertjét. Az együttes nyolc év után állt újra össze és mondtak búcsút a rajongóknak. A képen: Pál Éva /b/ és Csepregi Éva. MTI Fotó-Földi Imre)

Összesen 68 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
yes_we_can
2020. december 10. 02:30
Szegény. Tényleg kellene valami szellemi vizsgát tenni a képviselőválasztás/népszavazás előtt.
Box Hill
2020. december 09. 15:01
Megszokta, hogy az aczéli támogatott szerepkörben ficánkol.
nyugalom
2020. december 09. 13:46
Mostanaban ez a divat! Nem ervenyesult sehol, nem ert semmihez, alkalmatlan, egyszer csak megalmodja elete celjat, politikus lesz, min.elnök lesz, megváltó!
Az ajtónak támaszkodni tilos
2020. december 09. 12:54
Ez a nő a karriert csinált abból, hogy öregedő, pasiknak befeküdt. Sehol se lenne ha nem lett volna Erdős kurvája.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!