Volner: Karácsonyék képtelenek egységes maszkviselési szabályt létrehozni

2020. november 17. 13:39

Tíz méteren belül három kerület szabályozása van érvényben. A Volner Párt elnöke szerint a főpolgármesternek kell kezdeményezni a konszenzust.

2020. november 17. 13:39

Fontos lenne, hogy Karácsony Gergely főpolgármester megértse, neki kell konszenzust teremtenie Budapesten, és kezdeményeznie kell az egységes maszkviselési szabályok megalkotását – mondta a Volner Párt elnöke keddi budapesti sajtótájékoztatóján. Volner János országgyűlési képviselő a Király utca és a Károly körút találkozásánál tartott sajtótájékoztatóján azt mondta: tíz méteren belül három kerület – az V., a VI. és a VII. – szabályozása van érvényben a maszkviselésről, mert a főpolgármester „és baloldali elvtársai” nem voltak képesek konszenzust teremteni és egységes, fővárosi szabályozást alkotni.    

Karácsony menekül a döntések elől

A budapestiek a Karácsony Gergely teremtette káoszban nem tudnak eligazodni kötelezettségeik között, miközben a baloldali polgármesterek folyamatosan büntetéssel fenyegetik Budapest lakóit – jelentette ki. Megjegyezte: nem várható el a budapestiektől, hogy tisztában legyenek az egyes kerületek eltérő szabályozásával. A politikus közölte: „mint mókus a bozóttűz elől, úgy menekül Karácsony Gergely a felelősségteljes döntések elől”.    

A minimum, hogy Korózsnak távoznia kell

Tavasszal egy Karácsony Gergely felügyelete alá tartozó intézményben alakult ki a legerősebb koronavírus-gócpont – folytatta –, most pedig még mindig nincs egységes fővárosi szabályozás a maszkviselésről. Ha a főpolgármester képtelen világos szabályokat alkotni, akkor alkalmatlan a város vezetésére – mondta. Volner János kérdésre válaszolva hangsúlyozta: Korózs Lajos (MSZP) alkalmatlanná vált az Országgyűlés népjóléti bizottságának vezetésére, ezért „az a minimum, hogy távozik az elnöki tisztségből”.

(MTI)

Összesen 24 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Gullwing
2020. november 17. 14:52
Bakker Völner ne kérjél olyat kreténkétől ami ennyire meghaladja a képességeit!
hátakkor
2020. november 17. 14:21
Irigylem Volner problémáit. Akkor megvan az erősebb Skoda..
llnnhegyi
2020. november 17. 14:20
Karácsony Gergelyt bíróság elé kell állítani a Pesti úti idősotthon lakóinak cserben hagyása miatt! Időközi önkormányzati választást Budapesten!
Harangláb
2020. november 17. 14:20
Szerintem ez túl bonyolult feladat Kamu Gerinek...Leginkább úgy tudná megoldani, ha találna valakit, akire panaszkodhatna bánatos képpel ez a kreatív ember...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!