Terror Bécsben: a momentumos politikus szerint „Orbán továbbra is nem létező démonokkal harcol”

2020. november 03. 19:40

„Hogy tovább írhassa a gyűlölet narratíváját”.

2020. november 03. 19:40
null

A Momentum Mozgalom egyik politikusa is megosztotta véleményét a hétfői bécsi terrortámadással, illetve Orbán Viktor reakciójával kapcsolatban. Tölcsér Borbála – aki a Momentum honlapja szerint a párt I. kerületi önkormányzati képviselője – közösségi oldalán úgy fogalmazott, hogy „miközben Orbán Viktor továbbra is nem létező démonokkal harcol, és minden lehetséges módon kihasználja a tegnapi szörnyű tragédiát, hogy tovább írhassa a gyűlölet narratíváját, Sebastian Kurz, Ausztria kancellárja nagyon fontos tételmondatot fogalmazott meg”.

„Nem a keresztények és a muszlimok, vagy az osztrákok és a bevándorlók között zajlik a küzdelem, hanem a civilizáció és a barbárság között” – idézte az ellenzéki politikus az osztrák kormányfőt.

Nyitókép: https://momentum.hu/tolcser-borbala/

Összesen 219 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
nyugalom
2020. november 04. 17:08
Ki ez a ... seprüvel ugral! Eltakarni a gyerekek es gyenge idegrendszerüek elől! Aljas libsi!
PTYA
2020. november 04. 10:04
Tehát, ha a Zorbán gyűlölni meri a terroristákat, az nem szép dolog. A kis főnököd, aka Fegyőr meg Keletre akarja zavarni Orbánt a nagy 22-es választási győzelem (sic!) után, az oké.
kaltran
2020. november 04. 09:50
Ez a lóba oltott vámpír, az emberek világában csak ne pofázzon semmit. Már felkelt a nap, úgyhogy tűnhet a francba el.
fokhagymakocka
2020. november 04. 09:34
Ő nem az a japán gyerek ijesztgető lény? A Momo, mindig tudtam, hogy momentum mozgalmat jelent valójában.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!