Megérkeztek a maszkos mikulások Lajosmizsére

2020. november 09. 10:15

Többet mond minden szónál.

2020. november 09. 10:15
null

2014-ben nyílt meg Lajosmizsén a Rimóczi-Art Csokoládé és Grillázs Szalon, ahol kézműves csokoládé különlegességeket és grillázstortákat készítenek – számol be a 24.hu. Az elmúlt években több szakmai díjat nyert el a vállalkozás, és jó néhány méretes alkotással került be a magyar rekordok közé. 2017-ben például 300 kilogramm grillázsból építették meg a Pécsi Székesegyház, 250 kilóból pedig Szeged belvárosának makettjét. A koronavírus-járvány második hulláma most egyedi csokimikulás készítésére adott inspirációt a cukrászatnak.

„Biztosra vesszük, hogy idén a Télapónak is szájmaszkot kell húzni a Covid miatt. Így újragondoltuk és megalkottuk a szájmaszkos csokimikulásunkat elsőként, ami már most nagy sikert arat, mert újdonság, bár egy kicsit vicces és sajnos egyben morbid is” – mondta Rimóczi László grillázsmester, a szalon tulajdonosa, aki a Magyar Grillázs Szövetség elnöke.

Hogy mennyire van szükségünk egy ilyen évet követően az otthonunkban is maszkos csokimikulásokat nézni, az persze vitatható, azonban emlékként eltéve az édesség jó mementója lehet később 2020 szürrealitásának.

(24.hu)

Címlapkép: Facebook

Összesen 8 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Senior
2020. november 09. 18:32
Pistike hagyd békén a mizsestálat, ez a Lajos mizse!
VeJoLa
2020. november 09. 16:41
Nagggyon barnák! Ez nem rasszizmus? Pláne, hogy a fehér gyerekek le fogják harapni a fejüket!
Nannyó
2020. november 09. 14:27
Nekem teljesen mindegy, hogy rasszista konzervatív, vagy blm aktivista a csokimikulás, mindenhogy megeszem, mert imádom a csokit. :) (Szerencsére nem látszik meg rajtam... :) )
GregDzsi
2020. november 09. 14:04
A "télapó"-ért járna a faszkorbács, szerencsére egy mondattal később már mikulásozik. Szerintem jól néznek ki, még ha kicsit BLM-aktivista szerűek is:)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!