Magyar-lengyel miniszterelnöki egyeztetés jön csütörtökön

2020. november 25. 11:49

Budapesten lesz a találkozó, koordinálják az álláspontokat.

2020. november 25. 11:49
null

Mateusz Morawiecki lengyel kormányfő a tervek szerint csütörtökön Orbán Viktor miniszterelnökkel tárgyal Budapesten – erősítette meg az MTI-nek Havasi Bertalan, a Miniszterelnöki Sajtóiroda vezetője. A találkozóról elsőként Lengyelország brüsszeli EU-képviselete adott tájékoztatást a Twitteren. Ebben azt írták, a budapesti tárgyalás napirendjén várhatóan a többéves pénzügyi keret (MFF) szerepel, mivel Lengyelország és Magyarország koordinálni kívánja az EU-költségvetésről szóló tárgyalási pozícióit.

(MTI)

Fotó: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Benko Vivien Cher

Összesen 42 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
EMM195
2020. november 26. 10:43
A lengyel szenátus kötelezte a kormányt, hogy írja alá, ne vétózzon. "Az ellenzéki többségű lengyel szenátus szerda este megszavazott egy határozatot, melyben arra szólítják fel a kormányt: fogadja el az uniós költségvetési megállapodást a jelenleg javasolt formájában. " https://novekedes.hu/hirek/unios-veto-brusszel-szerint-a-jogallamisagi-feltetelek-elutasitasa-veszelyes Nagyon kíváncsi vagyok a végkifejletre.
heracliofurnier
2020. november 25. 22:47
Megy a dutyiba a tolvaj brigád. Már mindenki unja őket. Gondoljátok bele Merkel, Macron, Rutte mit gondolhat amikor Az Orsósra néz? Az összes eu támogatást ellopta a család ja.
Pipas2
2020. november 25. 19:17
Kitartást kívánok bármi áron, Miniszterelnök Urak, bármi áron, nem babra megy a játék, a gyermekeink és az unokáink jövője a tét! Nem szeretnénk ha soros elképzelései szerint létrejövő világban (nyílt társadalom) tönkre tenné a lengyelek, és a magyarok jövőjét!
szürkeSzarvas
2020. november 25. 13:40
Helyes. Külön kölön könnyebben felzabálnak az Euzsidók.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!