Kunhalmi szerint az előválasztás a demokrácia újratanulása

2020. november 30. 15:06

Ez valóban egy olyan eszköz és egy olyan gyakorlat, ami bevonja az embereket abba a döntésbe, amit nem csak a pártoknak kell meghozni – fogalmazott.

2020. november 30. 15:06
null

A politikus egy Facebookra feltöltött, kissé keszekusza ATV-s interjúban beszélt az előválasztásról és a Fidesz szerinte autoriter rendszeréről. „Az előválasztás nem csak technológia. Ez valóban egy olyan eszköz és egy olyan gyakorlat, ami bevonja az embereket abba a döntésbe, amit nem csak a pártoknak kell meghozni” – mondta a szocialista párt képviselője.

„Ez egy újfajta szemléletet hoz be, ez egy újfajta mozgásteret biztosít, egy edukációs folyamat.

Szerintem ez önmagában már egyébként a kampány is lesz részünkről, maga az előválasztás” – tette hozzá. Kunhalmi gondolatcsokra zárásaként megjegyezte, hogy a demokrácia újfajta szemléletének meghonosítása Magyarországon legalább olyan fontos, egy „ilyen autoriter tíz évet” követően.

Címlapkép: Facebook

Összesen 67 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Krupp Skya
2020. december 02. 05:42
Az igazi demokrácia az köröm letépéssel kezdődik gumilövedékkel végződik ami ezen kívül esik az maga a fasizmus.
khomeini
2020. december 01. 23:23
Ti már tanultátok a demokráciát az MSZP tisztújításakor, Ágnes.
egyvilág
2020. december 01. 19:30
Egy alapos kis összefoglaló demokráciáról és diktatúráról, a demokrácia visszásságairól: https://egyvilag.hu/temakep/076.shtml
formaegy
2020. december 01. 13:55
A csalással lett elnök elvtársnőnek nem kis pofája van megjelenni a nyilvánosság előtt.))) Na, eddig sem a becsületről, erkölcsről volt híres.))))))))) Elnyűtt kapca.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!