Járványkezelés az iskolákban: aggódnak a szülők, változtatni kell

2020. november 05. 08:34

A Szülői Hang Közösség széles körű online felmérést végzett az iskolai járványkezelésről.

2020. november 05. 08:34

A Szülői Hang tízezer szülőtől kapott visszajelzést, ezek alapján nagyon aggasztónak tartják a helyzetet. Problémát látnak a kormányzati intézkedések betartását, betarthatóságát illetően, gondot jelent a tanórai távolságtartás, illetve a maszkviselet hiánya, a nem megfelelő kontaktkutatás és a kevés teszt. Ezenkívül gondként említette még meg a szülők többsége a távoktatás, karantén elrendelésének elmaradását az érintettek körében, illetve 40 százalékuk a kevert osztályokkal, maszkviselés nélkül tartott tanórákat.

(Szülői Hang)

Összesen 27 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Párhuzamos különvélemény
2020. november 05. 12:26
"...tízezer szülőtől ...", aha, tíz szülőtől ezerszer megkérdezték A francot belé a rohadt zavarkeltőkbe! Nem kell iskolabezárás! Működjenek az iskolák! Ők meg úgyis aggódnak mindig valamin...
j.lukacs
2020. november 05. 12:21
Azért a Mandiner szerkesztője is odafigyelhetne, milyen címet ad az ilyen mosléknak.
j.lukacs
2020. november 05. 12:09
Tuti biztos, online felmérés 10 ezer válaszoló szülővel (biztos szülő, nem face-aktivista). Az iskolák, a tanárok és a szülők dolgoznak és félnek, ahogyan a kórházi dolgozók, a boltosok, a buszvezetők meg a többi. Amikor járvány van félünk, nincs olyan intézkedés, amely ezt a félelmet eloszlathatná, de létezik az értelmetlen, politikai célú uszítás, amely növeli, na ez ennek a szülői hangnak a célja. A tegnapi Szlávik interjúban elhangzott: az jó lenne, ha a kórházi ápolók nem mehetnének dolgozni, mert a kis gyermekük nem mehet iskolába? Gondolkodni kéne, de persze nem ez a cél, hanem a gyűlölet. Erkölcsi nulla mind, aki ebben a helyzetben ilyen-olyan ideológiával leöntve uszít.
Falfirka
2020. november 05. 11:48
a normális magyar szülők meg akkor aggódnának ha bevezetnék a távoktatást. úgy látszik a libernyák szülők nem dolgoznak, és tudnak vigyázni a gyerekekre. a magyar szülők dolgoznak, a nagyszülőket óvják, így nem lenne aki vigyázzon a gyerekre. arról nem is beszélve, hogy taníts meg egy elsős gyereket távoktatásban. így is hülye az ifjúság! lásd szfe.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!