Kikapott a Fradi a Juventustól

2020. november 04. 20:39

Szerhij Rebrov együttese legközelebb november 24-én lép pályára a BL-ben.

2020. november 04. 20:39
null

Az előző két mérkőzéshez hasonlóan három támadóval, Olekszandr Zubkovval, Isaellel és Tokmac Nguennel kezdett a Ferencváros a labdarúgó Bajnokok Ligája csoportkörének harmadik fordulójában.

A rivális Juventusban szezonbeli első BL-meccsét játszotta Cristiano Ronaldo és a védelembe visszatért a sérüléséből felépült Giorgio Chiellini.

A játékvezető az izraeli Orel Grinfeld volt.

Végül a Ferencváros 4-1-re kikapott. A magyar bajnok a Barcelona otthonában elszenvedett 5-1-es vereség és a Dinamo Kijev elleni múlt heti, hazai 2-2-es döntetlen után a G csoport negyedik helyén áll egy ponttal, az ukránok jobb gólkülönbségükkel előzik meg a zöld-fehéreket.    Szerhij Rebrov együttese legközelebb november 24-én lép pályára a BL-ben, a negyedik fordulóban a torinói gárda vendége lesz.

(MTI)

Összesen 32 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
olajfa1
2020. november 05. 19:14
Nem vagyok fradi szurkoló, de nagy GRATULA A SZURKOLÓKNAK!!! Még az ellenfél játékosai is megjegyezték a rendkívüli szurkolást. A fociról meg annyit, hogy 2 gólt megint feleslegesen szedett be a Fradi. Mindennek ellenére gratula a csapatnak is, -na nem akkora mint a szurkoló közönségnek...- mert azért az adottságokhoz mérten jól helytálltak.
Box Hill
2020. november 05. 10:34
Egy-két néger elöl küzd egyedül, a csapat többi tagja ötven méterről nézi. Amiért akár több közpénzt is kapnak.
Szuverén maffiaállam
2020. november 05. 09:08
Ami nem megy, azt nem kell erőltetni. Jelesül a magyaroknak a focit. Annyi más sportág van, amiben jók vagyunk.
KannibálTatárÚr
2020. november 05. 08:54
Sajnálatos, hogy Dibusz fel akarta magára hívni Pirlo figyelmét, hogy a Juveba jusson: Dibalával igen jó támadó kettőst alkotna. A kapus ilyen hibájánál mindig legalább annyira vétkes a hazaadó játékos, mint a kapus.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!