Fekete-Győr Szijjártónak: Szedd már össze magad!

2020. november 19. 10:52

„Van itt néhány százezer ember, aki elvesztette az állását a koronavírus miatt, és ez a kormány a kisujját sem mozdítja értük” – reagált a külügyminiszter focisikereket üdvözlő posztjára a momentumos politikus.

2020. november 19. 10:52
null

Szenzációs őszt tudhat maga mögött a magyar labdarúgás: a Ferencváros 25 év után bejutott a Bajnokok Ligája csoportkörébe, a válogatott pedig két akadályt is leküzdve kvalifikálta magát a nyári, részben budapesti rendezésű Európa-bajnokságra. A nemzeti csapat emellett megnyerte az előzetesen igen nehéznek ígérkező Nemzetek Ligája csoportját is, oda-vissza legyőzve a törököket, és négy pontot szerezve a jóval előrébb rangsorolt szerbek ellen.

Mindezekre reagálva írta közösségi oldalán Szijjártó Péter, hogy „na akkor: a puffogók, a károgók, az örökös elégedetlenkedők, a futballt állandóan temetők, a bukott sportközgazdászok, a »minek kellenek stadionok?« jöjjenek elő most is, és mondják el, mi miért nem jó. Mondjuk, az is elég, ha kánonban eléneklik, hogy az éjjel soha nem érhet véget.

A külügyminiszter feltehetően Muszbek Mihály 24.hu-nak adott interjújára reagált, amelyben a sportközgazdász élesen bírálta a magyar labdarúgásban uralkodó viszonyokat. „Csinálj köz- vagy oligarchiapénzzel felpumpált klubot és vegyél sok milliárdért játékost. Ez esetben minden évben biztos BL-főtáblás vagy” – jelentette ki Muszbek hozzátéve, hogy hiányolja az élvonalbeli csapatokból a magyar játékosokat. Szerinte a horvát, cseh, szlovák, szerb, és román utat kellene követnie magyar labdarúgásnak, ami arról szól, hogy nevelj sikeréhes harcosokat, próbáld megtanítani egy kiválasztott sportág legfontosabb tudására.

Szijjártó szavait pedig Fekete-Győr András nem hagyta szó nélkül. Mint ahogy a 888.hu cikkéből kiderül, a Momentum elnöke egy napon belül „milliomos focistázott”, majd közösségi oldalán gratulált az Izland elleni győzelem után a magyar csapatnak.

Csütörtökön pedig az alábbiakat írta Facebook-oldalán: „Szia Péter! A sportsikereknek együtt örülünk, azoknak a százmilliárdoknak, amiket a haverjaitokkal elloptok, csak ti. Közben szólnék, hátha nem látszik a »családi támogatással vett”« luxusvilládból, hogy van itt néhány százezer ember, aki elvesztette az állását a koronavírus miatt, és ez a kormány a kisujját sem mozdítja értük. Szedd már össze magad!

Nyitókép: MTI/Soós Lajos

Összesen 126 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Zod
2020. november 20. 13:42
"A foglalkoztatottak átlagos havi létszáma 4 millió 482 ezer fő volt, ami az előző hónaphoz képest 32 ezer fővel, tavaly szeptemberhez képest 24 ezer fővel csökkent." https://tinyurl.com/y2vp8kdl "A munkanélküliek száma 2019. szeptemberhez képest 57 ezer fővel nőtt." https://tinyurl.com/yy6oz9dh Ennyit a százezrekről. A munkanélküliségi arány 4,5%, a 2010-es szám harmada. Mellesleg a francia barátnőd faszát, Fegyőr.
confitür
2020. november 20. 05:42
SzÍjjártónak nem kell összeszednie magát,mert sosem esett szét. Viszont fekete győr jobb lenne,ha szétszedné saját magát mert ő egy elég nagy púp Magyarország hátán.
nyomitomi
2020. november 20. 03:45
Miféle sporteseményeknek örülünk mi együtt veletek? tééé.... idióta... tééé, aki megfúrod az Olimpiát, ahol majd minden sportág szerepel, idehazudsz ilyet, csak azért, hogy tetszelegj fél Magyarországnak, akik jövőre őrületet fognak átélni B.Pesten az EB alatt?? Te ocsmány senkiházi. ... Aztán miféle ellopott stadion milliárdokról beszélsz te szerencsétlen, úgy látom párizsi meg a bukaresti S.Alinsky kiképzésen jól benyaltad a leckét, miszerint fogjuk rá ellenségeinkre azokat a disznóságokat, amiket egyébként mi biztosan megtennénk, ha nálunk lenne a gyeplő. Soha semmi feljelentés az Orbán lopásairól, soha sehol egy per, sehol semmi... A csótány haverod már hány választási kampányban sütötte el, hogy tudomása van az Orbán svájci bankszámlájáról, amit a szabad szemével látott... várjuk-várjuk mindannyian a nagy leleplezést, de sehol semmi ... bruhhahahaha... akkora lúzerek vagytok, hogy nem tudjátok Magyarországot átvenni, ez a barom soros meg locsolja rátok a pénzt... Nem égő? ... Meséld már el, hogy mi szokott történni, amikor újra és újra elmennek a választások! Oda kell sorakozni a főnök elé és ő meg levizeli az arcotokat? ...
Sulammit
2020. november 19. 21:51
Köhög a bolha. 2022-től majd ennek a pimasz beszólásait is hallgatnom kell a Parlamentben. De nem baj, felmosórongynak ez is jó lesz.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!