Dokumentumokkal bizonyítanák az SZFE-s diákok, hogy zavartalan a tanítás az egyetemen

2020. november 02. 18:20

Ezúttal az Oktatási Hivatal előtt tartottak egy performanszot az SZFE-s hallgatók.

2020. november 02. 18:20
null

A Színház- és Filmművészeti Egyetem HÖK Facebook-oldalán közöltek egy videót, amin egy performansz keretében a hallgatók egy doboznyi dokumentumot vittek az Oktatási Hivatalhoz. A papírokkal azt szeretnék bizonyítani, hogy ebben a tanulmányi félévben, az egyetemfoglalás alatt is gond nélkül zajlik az oktatás.

Összesen 107 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
mediator01
2020. november 03. 23:20
Ugyan, miféle performanszról (előadás, jelenet, teljesítmény) van itt szó ? Mert ezt annak nevezni nem lehet. Ezzel a sekélyes bohóckodással legfeljebb csak a saját szellemi buborékjukban lévőket tudják hülyíteni.
nyugalom
2020. november 03. 17:36
Eddig csak a sztrájk, ivás és performanszok, most hirtelen csak oktatás volt! Érdekes, tanulók, oktatók, jelzi a sorrend a hátteret! Elég!
luisbathhelena
2020. november 03. 11:33
Én már egy éve tanulom az atomfizikát otthon (a szomszédban van egy nyugdíjas fizikus, aki ugyan pár éve fölmondott, de vágja a témát, néha magyaráz). Ma bementem az egyetemre a diplomáért de a portás elhajtott, azt mondta, mivel nem vagyok hivatalosan hallgató, a vizsgáim hiányoznak, menjek a francba! (pedig a szomszédban a Marcsi néni kétszer is látta ahogy az asztalnál ültem egy nyitott könyvvel, ezenkívül a Facebookon is van min 20 képem, ahogy tanulok) Felháborító! Követelem a diplomámat! Vesszen a rendszer! Non pasaran!
zsanett-kúnrum
2020. november 03. 11:14
a mű címe, kaksi a sarokban kék árnyalatban
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!