Az élet kegyetlen: félig leaszfaltoztak egy macskát Bács-Kiskunban

2020. november 23. 08:31

Az állat az egyik útszakasz felújítása során került a friss aszfaltréteg alá.

2020. november 23. 08:31
null

Azt hiszem, ennél nincs lejjebb. Amikor egy elpusztult állat tetemét is leaszfaltozza, ott valami elég nagy probléma van. Emberek! Hát itt tartunk?” – ezzel a szöveggel posztolták az alábbi felvételeket az elmúlt hétvégén – írta meg a HVG.

A halasinfo.hu közlése szerint a macska tetemét Tázlár-Felsőtelep térségében aszfaltozták le, egy a Tázlárt Solvadkerttel összekötő új felújítása közben. A portál feltételezése szerint a háziállat már órák óta a helyszínen lehetett, nem közvetlenül a munkavégzés előtt ütötték el, és vélhetően hanyagság miatt nem foglalkoztak vele – írják.

Összesen 93 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
manha
2020. november 24. 03:58
SOK A KRITÉN, ,!!
manha
2020. november 24. 03:57
SOK A KRITÉN, ,!!
Akitlosz
2020. november 23. 16:27
Ez a kép díjra esélyes a "not my job" versenyben. Olyan is volt már abban, hogy felezővonalat festettek az elgázolt állatra.
Krupp Skya
2020. november 23. 16:16
Nekem sok cicám volt eddigi életem során, fiú cicák is lány cicák is, de egyetlen egy fiú cicám volt a Dönci amelyik ha éhes volt nem azt mondta mau hanem azt hogy papa. Amikor kötötték be nálam az internetet, a szerelő ledöbbent, mert akkor jött haza a Dönci és szólt nekem, hogy papa. A szerelő nézte egy darabig a Döncit azt mondta veszek meg ha nem azt mondta a macska, hogy papa. : )))))))))
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!