Vágó István nem érti, miért nem borították rá az asztalt a Hír TV műsorvezetőjére

2020. október 16. 18:59

Nem ez az első eset, hogy a képviselő közfelháborodást keltő bejegyzést tesz közzé.

2020. október 16. 18:59
null

Elképesztő módon nyilvánult meg közösségi oldalán Vágó István, a televíziós »kvízprofesszorból« lett Gyurcsány-párti képviselő. A Demokratikus Koalíció országos elnökségi tagja úgyanis Kis Kornélia műsorvezetőnőről szólva azt írta:

A képviselő azzal indokolta véleményét, hogy „az, hogy egy politikus lehazaárulózza egy ellenfelét, siralmas, de megszokott gyakorlat. De hogy ezt egy közéleti vitaműsor műsorvezetője tegye, több, mint szokatlan. Inkább azt mondom, példátlan és felháborító”. 

Nem ez az első eset, hogy a képviselő közfelháborodást keltő bejegyzést tesz közzé

Nem ez az első eset, hogy a korábbi „kvízprofesszor” közfelháborodást okozó bejegyzést tesz közzé közösségi oldalán. Mint arról korábban írtunk Vágó István korábban a nyugdíjasok halálával is viccelődött a Facebookon. A DK elnökségi tagja akkor azzal keltett felháborodást, hogy mivel a koronavírus elsősorban az idősekre veszélyes, a kormány biztosan jól jár azzal, hogy kevesebb nyugdíjas lesz.

Az említett Facebook-bejegyzéssel kapcsolatban még Klausmann Viktor is kifejtette ellenérzését. Az újságíró a következő kommentet írta: „Istváááán!!! Ez csúnyaaa!!!!! Te is nyugdíjas vagy!!”.

Címlapkép: Facebook

Összesen 130 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
atila68
2020. október 19. 18:27
Van ez így, hogy idősebb korára valaki instabillá válik, és nem hallgat a rokonai ovó javaslataira. Pista bácsi ilyen. Azt hiszi, ő még valaki.
Agybeteg Fideszes
2020. október 18. 03:38
Szerencsétlen Vágó! Így múlik el a dicsőség amikor egy valamikori népszerű ember a kvízműsorok királya,beáll egy trágyaszagú hazaáruló pártjába akit amikor MSZP-s volt leköpdösték. Lassan ő is sorra kerül ha így fojtatja!
Bűbájos Küsmödy
2020. október 17. 19:00
És még sok mást sem ért a vén áskenázi!
Felvidéki MAGYAR
2020. október 17. 14:45
Ez a féreg egy magyargyűlölő zsidó. Csak azt nem értem, miért nem takarodik el a Holt tenger partjára sót gyűjteni!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!