Rudolf Péter letiltotta Eszenyi Enikőt saját darabjainak a próbáiról

2020. október 14. 10:06

Rudolf szerint „Enikő nem örült.”

2020. október 14. 10:06
null

A Vígszínház igazgatója korrekt akart lenni Eszenyi Enikővel, aki az általa rendezett darabok felújítópróbáin végül nem vehet részt személyesen – írta meg a HVG. „Tiszteletet érzek a 125 éves Vígszínház minden eddigi igazgatója iránt. Ők és mindenki, aki eddig a Vígszínházért dolgozott, jelentik a Vígszínházat. Megtiszteltetés, hogy e körhöz tartozhatok” – mondta Rudolf Péter a Blikknek arra a kérdésre, hogy hogyan viszonyul elődjéhez, Eszenyi Enikőhöz. Az interjúból kiderült, Rudolf maga döntött úgy, hogy Eszenyi személyesen ne vegyen részt az általa rendezett darabok felújítópróbáin.

Nem volt könnyű döntés. Most is nagyon érzékenynek tekintem ezt a helyzetet és aszerint is kezelem. Enikő nem örült, amikor erről tájékoztattam, de elfogadta. A felújítópróbák során folyamatosan tartottuk vele a kapcsolatot. Minden erőmmel azon vagyok, hogy a lehető legkorrektebben és legelegánsabban kezeljem ezt a helyzetet. Szerencsés helyzetben vagyok, hogy bele tudok nézni a tükörbe, és ha Enikővel ugyanazokat a tükröket nézzük, akkor nem fogja senki összetörni őket.”

Fotó: MTI/Illyés Tibor

Összesen 116 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Satu Fake
2020. október 19. 18:41
Hát látod, így dőlnek el a dolgok!
rókabácsi
2020. október 15. 09:38
a kis diktátor!
nempolitizálok
2020. október 14. 20:55
A többi ezek után úgy fog egyetérteni, felvonulni a DK-s és MSZP-s kommunistákkal és libsikkel, mint a kisangyal, az Orbándiktatúra ellen.
zsiráf
2020. október 14. 19:39
" bele tudok nézni a tükörbe" Kedves művész úr, Azt mindenki tud, kérdés az, mit lát és abból képből mit érzékel. S vajon tíz év múlva?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!