Itt a NatGeo kisfilmje a Puskás Arénáról! (VIDEÓ)

2020. október 17. 17:23

A Megastadionok című National Geographic-sorozat legújabb része.

2020. október 17. 17:23
null

Összesen 30 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Patapata
2020. október 18. 15:32
Nem elég, hogy rondíccsaja a látképet, de lebontották azt a régi patinásos épületet, amit a drága emberek építettek önnszántukbol, mert annyirajaszerettek a Pajtást, illetve meg nemzeti színű villanykorte is van benne. Penetráns. Szétloptajaz Orbány meg a haverja az a gázszerelő. Már várom az Eb-t. Remélem a magyar meccsre kaptam jegyet, hogy teli torokból kiabáljam a Ria- Riát, és magasról tegyek a baloldalra :)
levig79
2020. október 18. 14:25
És majd a liget milyen brutál lesz, csak figyeljetek! Epeömlés lesz :-)
jetinyugger
2020. október 17. 23:34
Rákosi után Orbán épített egy teljesen felesleges hatalmas stadiont, ami csak 200 milliárdba került, plusz évi 3-4 milliárdba a fenntartása. Ezt persze az adófizetők fizetik. Ide csak évi 6-7 focimeccset lehet rendezni, az egész épület hatalmas hasznos területet vesz el. A kicsi focipályának a sokszorosa az elhasznált terület, mindez a város közepén. Nem igazán látom be, hogy miért kellene ezt később megtartani, miért ne bontanánk ezt le egyből Orbán után ?
anegy_
2020. október 17. 22:39
Ez nagyon izgalmas és érdekes kisfilm! Mikor körbejártam februárban csak a húúú, meg a hááá, meg a tátott szám volt. Na, meg az a bosszantó érzés, hogy ezt Budapesten az a hazaáruló bal-libbant semmirekellő népség nem értékeli.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!