Ön szerint Karácsonynak elnézést kellene kérnie, amiért támogatta Bíró Lászlót?

2020. október 14. 21:01

Az ATV oldalán szavazók többsége szerint igen.

2020. október 14. 21:01

Fürjes Balázs szerint Karácsony Gergely budapesti főpolgármesternek elnézést kell kérnie, amiért korábban támogatta Bíró Lászlót, az egyesült ellenzék jelöltjét a borsodi időközi választáson. Bíró korábban antiszemita kijelentései miatt került a figyelem középpontjába. 

Az ATV A nap híre című műsorában is szóba került a téma szerdán. A műsor szerkesztői a csatorna honlapján kérdezték meg a nézőket, hogy szerintük igaza van-e Fürjesnek, és Karácsonynak elnézést kell-e kérnie. A műsor adásba kerülésekor a voksolók 45%-a gondolta úgy, hogy a főpolgármesternek bocsánatot kell kérnie. A szavazást azonban nem zárták le a honlapon, így e sorok írásakor már többségben vannak azok, akik úgy látják: Karácsonynak meg kell szólalnia a kérdésben.

(Mandiner)

Összesen 74 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
makapaka2
2020. október 16. 11:45
ELEVE AZÉRT KELLENE BOCSÁNATOT KÉRNIE, HOGY ALAPVETŐ KÉPESSÉGEK HÍJÁN ELVÁLLALTA A FŐPOLGÁRMESTERSÉGET.
Robertoo
2020. október 15. 21:22
Nyíltan antiszemita. Le kell mondania. Hiteltelen.
galancza
2020. október 15. 16:01
Nem kell karigerinek bocsánatot kérnie,mert értelmetlen lenne. ha bocsánatot kérne ,úgy sem gondolná komolyan.Ha bocsánatot kér karigeri akkor is aljas,szennyes,gennyes,vérgőzös szélsőbalos marad.És soha semmilyen körülmények között nem fog megváltozni,csak rosszabb lesz.
Syr Wullam
2020. október 15. 13:20
Szerintem semmiképpen ne kérjen elnézést. Ha komolyan támogatta Bírót, akkor az első tette, amit nem dumált meg utólag.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!