Netanjahu megköszönte Orbán Viktor Izrael-barátságát

2020. október 13. 07:03

Az izraeli miniszterelnök elismerte Izrael állam következetes támogatását.

2020. október 13. 07:03
null

Ahogy a Neokohn megírta, levélben mondott köszönetet Benjamin Netanjahu izraeli miniszterelnök Orbán Viktor magyar kormányfőnek a zsidó újév alkalmából korábban küldött ünnepi üdvözletéért – tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a Miniszterelnöki Sajtóirodát vezető helyettes államtitkár hétfőn. „Az Ön személyes barátsága és régóta fennálló elkötelezettsége a magyar-izraeli partnerség mellett minden eddiginél közelebb hozta egymáshoz kormányainkat és népeinket. Biztos vagyok abban, hogy a folyamatosan javuló együttműködés kézzelfogható előnyökkel jár majd népeink következő generációi számára” – írta Netanjahu.

Az izraeli kormányfő elismerését fejezte ki azért, hogy magyar partnere következetesen támogatja Izrael államot az európai és a nemzetközi fórumokon. „Őszintén kívánom, hogy a következő év egészségben, jólétben és békében teljen. Köszönöm sokéves barátságát és jókívánságait” – zárta Orbán Viktornak írt levelét Benjamin Netanjahu.

Fotó: MTI/AP/Pool Yedioth Ahronot/Alex Kolomiensky

 

Összesen 77 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
BőröndÖdön
2020. október 13. 14:28
Tolvajok egymás közt...
Béna Géza
2020. október 13. 13:59
Hajrá Viktor Hajrá Netanjahu csak azért is !!!!!!!!!!!
cutcopy
2020. október 13. 12:56
Még egy ok, hogy az elkövetkező EU jelentésekben is antiszemitizmussal vádoljanak minket..
Türelem
2020. október 13. 11:49
Egyébként meg hajrá Netanjahu!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!