Nego a magyar válogatott keretében, elhárultak az akadályok

2020. október 02. 21:00

A Fehérvár védője többször is elmondta már, hogy otthonának tekinti Magyarországot, boldog lenne, ha játszhatna a nemzeti együttesben.

2020. október 02. 21:00
null

A magyar bajnokság évek óta egyik legjobb játékosa a FIFA eddigi szabályainak értelmében nem játszhatott a magyar válogatottban, mivel korábban pályára lépett tétmérkőzésen a francia U19-es és U20-as válogatottban is. A FIFA szeptemberi kongresszusa azonban több változtatást is elfogadott, elsősorban a játékosok érdekét figyelembe véve. Ennek köszönhetően a MOL Fehérvár FC magyar állampolgárságú labdarúgója immáron pályára léphet a magyar válogatottban, Marco Rossi pedig számít rá – írta honlapján a Magyar Labdarúgó Szövetség. Hozzátették: ahogy a válogatott többi tagja, úgy Nego Loic is vasárnap este csatlakozik a kerethez, majd pedig szerdán utazik el a Bulgária elleni sorsdöntő mérkőzés helyszínére.

Fotó: MTI/Szigetváry Zsolt

Összesen 67 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
alkalmas
2020. október 04. 06:57
A klubcsapatom után a válogatottamat is agyonbasszák. Az igazság kedvéért leírom, hogy tisztában vagyok a labdarúgás termék voltával, szentimentalizmusnak itt nincs helye. De akkor is, nekem ez valamikor több volt egy terméknél.
néhai Ch.Pilot
2020. október 03. 23:33
Gyakorlatilag ez a nemzeti válogatottak szétverése. Régi vágya ez a nemzetközi (= kozmopolita = hontalan = sátánista) balliberálisoknak. Ezért igyekeznek az Olimpia ellen is hangulatot kelteni. A nemzeti öntudat, büszkeség kiölése a cél. A nemzeti 11-eket feltöltik más nemzetiségű sportolókkal, és amikor ez egy szintet elér, azt mondják majd: minek nemzetinek nevezni a válogatottat? Nem is kell válogatott, csak klubcsapatoknak legyenek kiírva tornák.
atila68
2020. október 03. 15:07
Kezdődik.
kizökkentidő
2020. október 03. 10:56
Illegális migráns fidesz módra. Ha tud focizni akkor legális, ha nem tud focizni akkor illegális.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!