Minisztériumi gyűjtés a védett szállások lakóinak

2020. október 06. 17:38

Közös adományozási akciót indított az Igazságügyi Minisztérium és a tárca nélküli miniszter.

2020. október 06. 17:38
null

Közös gyűjtést rendezett az Igazságügyi Minisztérium és a családokért felelős tárca nélküli miniszter, ennek keretében használt, de jó állapotú játékokat, gyermek- és felnőttruhákat ajánlottak fel a védett szállásokon élőknek. A gyűjtésről Novák Katalin miniszter tett közzé egy videót a Facebook-oldalán. Ebben azt írta:

A családokért dolgozunk – ez egy hajtóerő, ami a döntéseinkben és a mindennapi tevékenységünkben is megnyilvánul. Ez a szemlélet köszönt vissza, amikor a kollegáim megkerestek a javaslattal miszerint jó minőségű ám kinőtt gyermekruhákat, játékokat és szintén jó minőségű ruháikat összegyűjtve felajánlják védett szállásokon élőknek. A kezdeményezéshez szívesen csatlakozott az Igazságügyi Minisztérium, ahol Varga Judit miniszter asszony munkatársai is gyűjtésbe kezdtek. Köszönet a munkatársaimnak a kezdeményezésért és Varga Judit miniszter asszonynak a csatlakozásért.

 

Összesen 16 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
BőröndÖdön
2020. október 07. 19:58
Képmutatásból jeles!
koronaszepe
2020. október 07. 09:36
https://cdn.nwmgroups.hu/s/img/i/1911/20191115orosz-bernadett.jpg Remélem, egyezik a ruhaméretük Magyarnéval, biztosan örül a hölgy egy-két levetett göncnek.
duzur
2020. október 07. 09:02
EZ IGEN ! Végre az ilyen kiszolgáltatott helyzetben élökröl is van itt szó ! Remélem, nem csak alamizsna jön össze számukra.
nyugalom
2020. október 06. 23:03
erdekes, hogy ilyesmi soha nem jut eszebe a sok libsi, komcsi nőféléknek!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!