Dömötör: Milyen érzés DK-s politikusokkal magyarázni a vereséget?

2020. október 12. 13:38

Az államtitkár szerint Jakab Péter egy nemzeti pártból DK-alapszervezetet csinált, amiből nincs visszaút.

2020. október 12. 13:38
null

A borsodi időközi választásról, annak eredményéről és az abból levonható tanulságokról beszélt a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára napirend előtt az Országgyűlésben. Dömötör Csaba rámutatott: a Jobbik az elmúlt 30 év legnagyobb átváltozását mutatta be. „Nem is olyan rég vaskos nemet mondtak a baloldali pártokkal való együttműködésre, ezek után hadd kérdezzem meg, hogy milyen érzés volt DK-s politikusokkal közösen magyarázni a vereséget?” – tette fel a kérdést az államtitkár, aki szerint „ez az elvtelenség vastagon benne volt a tegnapi eredményben”.

Dömötör Csaba ezután úgy folytatta: „Jakab Péter azt jósolta, hogy a borsodiak október 11-én lavinát indítanak el. Így is lett: a Jobbikot temette maga alá. És hogy ki fogja őket kikaparni a hótömeg alól? Gyurcsány Ferenc. Sok köszönet nem lesz benne, de önálló lét sem”. Az államtitkár szerint Jakab Péter egy nemzeti pártból DK-alapszervezetet csinált, amiből nincs visszaút.

Összesen 68 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Vakfolt
2020. október 13. 11:23
Nem igazán sportszerű így a másik orra alá dörgölni, hogy mennyire szar, de az is igaz, hogy Jakci keményen megdolgozott érte, hogy megkapja.
Tidal_wave
2020. október 12. 23:11
"Jakab Péter azt jósolta, hogy a borsodiak október 11-én lavinát indítanak el. Így is lett: a Jobbikot temette maga alá. És hogy ki fogja őket kikaparni a hótömeg alól? Gyurcsány Ferenc. Sok köszönet nem lesz benne." Régi vicc: A kis madárfióka kiesik a fészekből. Hideg tél van, teljesen elgémberedik, majdnem megfagy, amikor arra jön egy tehén, és rápottyant egy nagyot. Ettől a melegtől a kismadár is jól érzi magát, mígnem arra jön egy macska, és kikotorja őt a szarból. A tanulság? Nem mindig az az ellenség, aki a fejedre tojik, és nem mindig az a barát, aki kihúz a szarból. Na így jár majd Jakab is...
Akitlosz
2020. október 12. 19:46
"Az államtitkár szerint Jakab Péter egy nemzeti pártból DK-alapszervezetet csinált, amiből nincs visszaút." És ez Magyarországon az államtitkár dolga? Egy élősködő az adófizetőkön.
Akitlosz
2020. október 12. 19:45
"Dömötör: Milyen érzés DK-s politikusokkal magyarázni a vereséget?" Na még egy buzeráns, de legalábbis "meleg" fideszül. Normális felnőtt férfiak nem beszélgetnek egymással az érzéseikről. Főleg nem a parlamentben munkaidőben.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!