Ledia Lazeri: Magyarország követi a WHO iránymutatásait

2020. október 29. 07:27

„Még nincs vakcina, de jelenleg 200 oltóanyag-jelölt van. Az influenza védőoltás pedig nagyon fontos, mindenki, aki tudja adassa be” – mondta a WHO magyarországi igazgatója a Hír TV-ben.

2020. október 29. 07:27
null

A Hír TV Magyarország élőben című műsorának vendége volt Dr. Ledia Lazeri, a WHO magyarországi igazgatója.

„A WHO véleménye azokról a korlátozásokról, melyeket egyre több európai ország bevezet az, hogy ez már az utolsó lépés.  A szigorítások célja az egészségügyi ellátórendszer megóvása.(…) A magyar lépések és döntések összhangban vannak a WHO iránymutatásával” – mondta az egészségügyi szervezet helyi vezetője. Hozzátette: Magyarország jól teljesít, amire viszont oda kell figyelni, hogy nem elégséges a tesztelés és a kapcsolati háló feltárása sem.

„Még nincs vakcina, de jelenleg 200 oltóanyag-jelölt van. Az influenza védőoltás pedig nagyon fontos, mindenki, aki tudja adassa be” – szögezte le a szakember. Az influenza tünetei nagyon hasonlatosak a Covid tüneteihez, és hogyha a két fertőzést egyszerre kapja meg az ember, akkor ez pánikot is okozhat a lakosságban, illetve ez túlterhelheti az egészségügyi ellátórendszert. 

A teljes beszélgetés:

Összesen 23 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Magyarok Pásztora
2020. október 29. 17:25
De a who ne követi Mo iránymutatásait.
Pierre
2020. október 29. 12:00
November közepéig nemzeti tesztelési stratégiát kell benyújtanunk az Európai Bizottságnak. A stratégiát Magyarország lakossága is érdeklődéssel várja. https://magyarnarancs.hu/katasztrofa/november-kozepeig-nemzeti-tesztelesi-strategiat-kell-benyujtanunk-az-europai-bizottsagnak-134451
Andilla
2020. október 29. 10:42
Elég kétes dicséret, ha a háttérhatalom egyik korrupt, "egészségügyinek" (="szakmainak, tudományosnak") álcázott, a nem orvos Dr. Tejbegrízusz bábu által vezetett, valójában politikai propagandaszervezete mondja.
ElBundi
2020. október 29. 08:31
Kedves Ledia, húzzál a te is a csába kedves. A korona-terror elérte, hogy az abnormális életböl egy elviselhetetlen, emberi fogyasztásra alkalmatlan status qou lett. Immunrendszer, egészséges életvitel stb. fogalmak kizárva. Marad a védöoltás! A morva mamikátokat kedves!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!