Koronavírusos Szőcs Géza, az intenzív osztályon ápolják

2020. október 31. 17:27

Súlyos állapotban lehet Orbán Viktor kulturális főtanácsadója az Index információi szerint.

2020. október 31. 17:27

Koronavírusos Szőcs Géta, súlyos állapotban van – állítja az Index. A portál szerint a kormányzati főtanácsadót az intenzív osztályon ápolják. A 67 éves Szőcs Géza Orbán Viktor miniszterelnök kulturális főtanácsadója, valamint költő és politikus is.

Az Index szerint Vidnyánszky Attiláról, akiről a napokban derült ki, hogy koronavírusos, a Nemzeti Kulturális Tanács hétfői ülésén a kormányfővel is találkozott. Egyelőre nem tisztázott információ, hogy a találkozón Szőcs is részt vett-e, de nem kizárható.

Összesen 25 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Menhetten
2020. november 01. 19:35
Vidnyánszky elárulta a saját tehetségét, a Júdáspénz pedig a napról napra gyarapodó stallumok adományozása. Különös szenvedély ezeknek a pozícióknak a bekebelezése, kivált, ha már annyi van belőlük, hogy képtelenség ellátni mindegyiket. A tehetséges emberek körül hemzsegnek a tehetséges emberek. A kaposvári színház folyosóin annak idején, olyan emberekkel lehetett találkozni más művészeti ágakból, akik európai hírű alkotók voltak, vagy lettek.
kunfia
2020. november 01. 14:30
Újabb 78 halott. Még 10%kal többen lélegeztetőgépen. Tesze-tosza vezérünk jobban teljesít!
panka45
2020. november 01. 10:45
Én arra lennék inkább kíváncsi, hogy az index honnan szerezte az értesülést. Egy ember egészségügyi állapota személyes adatot jelent, ami nem hozható nyilvánosságra a beleegyezése nélkül. Szóval ezt a kérdést forszíroznám, ha valamilyen családtag lennék.
olajfa1
2020. november 01. 09:05
Jobbulást kívánok neki,
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!