Hollik István: Vérlázító Szegő kijelentése

2020. október 30. 12:17

A politikus szerint egészen elképesztő, hogy annak ellenére, hogy éppen tegnap történt egy brutális terrortámadás a kereszténység ellen Franciaországban, vannak olyan emberek, akik ilyen nyilatkozatra képesek.

2020. október 30. 12:17
null

Amint azt lapunk megírta, péntek reggel Szegő Péter újságíró a közösségi oldalán kritizálta Müller Cecília keresztjét, amit az országos tisztifőorvos az operatív törzs sajtótájékoztatóin (is) visel.

Lehet, hogy tök mellékesnek tűnik, mindenestre ha én lennék a miniszterelnök, megkérném a Nemzet Cilikéjét, hogy közszereplései alkalmával legyen kedves levenni a keresztet a nyakából. Szekularizáció mint olyan” – írta Szegő. A cikket több médium is átvette, a Pesti Srácok.hu pedig megkérdezte Hollik Istvánt is a balliberális újságíró mondatairól.

A KDNP-s politikus a lapnak úgy fogalmazott, hogy egészen elképesztő, hogy annak ellenére, hogy éppen tegnap történt egy brutális terrortámadás a kereszténység ellen Franciaországban, vannak olyan emberek, akik ilyen nyilatkozatra képesek. Hozzátette: azt sem szabad elfelejteni, hogy a keresztények elleni támadás sem mérvadó annyira számukra, mintsem az, hogy Magyarországon van-e jogállamiság avagy nincs, mivel folyamatosan ezzel vannak elfoglalva. Hollik István szerint az is elgondolkodtató, hogy a járvány idején a balliberális újságírónak az a legfontosabb, hogy Müller Cecília vegye le a keresztet a nyakából. A politikus úgy véli,

ez már szinte olyan, „mintha más bolygón élnének”.

Azt a Müller Cecíliát támadják, aki hónapok óta kitartó, lelkiismeretes munkát végez a járvány elleni védekezésben, és az a legfontosabb számukra, hogy van-e kereszt vagy nincs a nyakában…Mindez megerősít bennünket abban, hogy a veszély nem csak kívülről leselkedik ránk, hanem belülről is. A hazai ellenzék nem látja a veszélyt, tudatosan fordítanak hátat annak a keresztény kultúrának, melyet mi tudatosan szeretnénk megőrizni” – húzta alá.

Nyitókép: MTI/Kovács Attila

Összesen 88 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
néhai Ch.Pilot
2020. október 30. 20:35
"Vérlázító". Ha ez után a szó után nem következnek tettek - még pedig radikális tettek -, akkor ennek a szónak elvettük az értelmét.
VeJoLa
2020. október 30. 20:05
Ez kedves ember bizonyára csak aggódik Müller Cecíliáért, hisz "történt egy brutális terrortámadás a kereszténység ellen"??!! Azt el se tudom képzelni róla, hogy tenyérbemászóan szánalmas libernyákkodás indította volna erre!
puszika
2020. október 30. 17:54
Szegő egy beképzelt cerkóf!! Agytalan nyugatmajmoló!!!!!
annamanna
2020. október 30. 17:26
"Ferenc pápánk a rabbik jelenlétében elrejti a nyakában függő korpuszt a cinguluma alá: (fotók a linken) "A kereszt a zsidó vallás ellen van. A kereszt vagy a karácsonyfa látványa tilos a zsidóknak" (A fölső képen látható Israel Meir Lau, Izrael volt országos főrabbija 1999-ben)" https://apologetika.blog.hu/2014/05/28/jelek_a_szentfoldi_papai_latogatas_alatt
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!