Gajda Péter: Nagyon hasonlít Lackner Csabára, aki a videón van

2020. október 04. 08:43

Megszólaltak az érintettek, és új hangfelvételek is előkerültek. Folytatódik a kispesti történet.

2020. október 04. 08:43
null

Az Informátor című műsor újra a kispesti korrupciós ügyek nyomába eredt. Tényfeltáró riportjukban megszólaltatták az érintetteket, és új hangfelvételeket is bemutattak.

A videó elején megkérdezett V. Ákos azt állítja, egykor egy csapatban focizott Gajda Péterrel, Lackner Csabával és Kránitz Krisztiánnal, illetve, hogy ott volt azon a bulin, amelyen a leleplező, kokainozós videó készült. Azt mondja, a pénzből a tűz közelben lévő emberek, azaz Gajda Péter barátai és a nekik dolgozók részesülnek.

A vagyonkezelős Kránitz Krisztiánról elmondta: „Amikor nagyon-nagyot akart harapni a Kránitz úr, akkor esett ki a kosárból, mert átnyúlt a főnök fején. Mindig mohó volt. A legtöbb alkalommal ő szerette volna a legnagyobbat harapni. Ezért is kapta azt a becenevet, hogy Mr. 40 százalék.

Gajda és Lackner

Lackner Csaba nem kívánt válaszolni arra a kérdésre, hogy egy év után felismeri-e magát a videón.

Nekem itt ebben a ki***szott kerületben, ha hiszed ha nem, olyan ismeretségem és presztízsem van, hogy ha véletlenül a 100%-ból 1% valami apró kis sz*rt megszellőztetnek, az sajnos az égész pártra, az egész pártszövetségre és az egész októberi választásra kihatással van” – mondta Lackner Csaba a korábbi felvételeken, ám az ügyben azóta sem történt semmi. Mindenki hallgat.

Lackner arról sem nyilatkozott, hogy ismeri-e V. Ákost, akivel elvileg sokáig együtt futballozott. Ezt a tényfeltáró riportban egyébként maga Gajda Péter is megerősíti: „V. Ákos emlékeim szerint a vagyonkezelőnél dolgozott, és néhány évvel ezelőtt együtt focizott Lackner Csabával, velem és Kránitz Krisztiánnal

Gajda Péter azt mondja, a mai napig nem sejti, hogy a felvételek igaziak-e vagy manipuláltak, ám azt állítja: képi világában nagyon hasonlít Lackner Csabára az a személy, aki a videón van. A polármester szerint kellemetlenséget okozott a kerület baloldali vezetésnek, hogy olyan felvételek láttak napvilágot, amely szerint úgy tűnik, pénzek tűntek el a kerületből.

Kóla?

„ - Tegnap az Attilával kicsit beszívtunk és bepiáztunk.

- Mit melegítettél meg, a bankkártyát?

- Nem. Az okosságot.

- Tud olvadni a kóla?

- Persze, azért szokták lefagyasztani.

- Na, ezt szívjátok föl, a többit meg megcsinálom.” – hangzik el a következő párbeszéd a hangfelvételen.

Ugyanakkor Gajda Péter a riportban arról is beszélt, hogy nincsenek bizalmi viszonyban Lacknerrel, de tavaly ott volt a tejfakasztóján, ahogy Lackner is az ő születésnapján. „Jó viszonyban voltak, de nem bizalmi viszonyban” – állítja.

Összesen 57 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Vakfolt
2020. október 09. 16:56
Gajda Pöpö nem is meri fel magát, se Lackner Csöcsö. Egy év alatt mi a faszt csináltak? Gerci közben postáz nekem egy győzelmi jelentést, van pofája ünnepelni, hogy mindent meggátolt.
Vakfolt
2020. október 09. 16:53
Kint van az orra a tufának.
Bitrex®
2020. október 09. 09:47
Kéretik majd egy rövid összefoglalót az M1 esti híradójában is 19:30-kor is leadni.
rókabácsi
2020. október 06. 17:19
de amig nem bizonyítják addig én jól megvagyok! viszlát!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!