Elindultak a fáklyás váltófutók az SZFE elől

2020. október 04. 11:02

A cél: Debrecen, Pécs, Kaposvár, Szeged és Eger.

2020. október 04. 11:02
null

150 futó váltja egymást 1100 kilométeren át Debrecen, Pécs, Kaposvár, Szeged és Eger városa felé, hogy a szabad felsőoktatás lángja holnap délután egyszerre érjen révbe” – írja közösségi oldalán az SZFE HÖK.

A lángot vasárnap mindenhol 16.00 órától várják koncertekkel és beszédekkel.

Tartsatok a demonstrálókkal bármelyik helyszínen – ünnepeljük együtt az autonóm felsőoktatásért közösen vívott küzdelmet!” – buzdítják az embereket.

Kép forrása: SZFE HÖK közösségi oldala

Összesen 243 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
confitür
2020. október 07. 17:11
Nyugodtan elfuthatnak a bánatos francba. A felbujtóik akkor sem fogják elérni céljukat. A magyar kultúrát nem sajátíthatja ki egy libernyák egyesület. Ez a napnál is világosabb. Ők meg csak fussanak, legalább edzik a testüket, az agyuk már úgy is gyógyíthatatlan.
Vakfolt
2020. október 05. 22:26
A fáklyás futással nem várt problémák adódtak. A Debrecennek induló futólány haja kigyulladt a Blahánál a hülye nem eus fáklyától, a stafétájának meg letört a körme, a harmadiknak a sminkje kúródott el, de megoldották, hívtak egy taxit és még elérték a vonantot a keletiben. A kaller lerakta őket, mert nem volt maszkjuk. A Pécsre induló szavalóbajnoknak a rendkívüli teljesítmény miatt a teste nem bírta, és a testmozgástól szörnyet halt Aquincumnál. Az irányérzéke sem volt valami jó. A váltás Pomázig szaladt ( amikor a kamera nem látta segwayjal) mire az anyukáját elérték, és elhitte, hogy Pécs nem arra van, a valóságérzékelése az adott csapatban teljesen általános. Mindent jobban tudnak és hangot is adnak neki. Kár hogy rosszul. Az Egerbe futó autóba ült és már oda is ért, most várja a stábot, hogy az utolsó métereken előadja, hogy mennyire kivan. A győztes beszédet gyakorolja, csak az a baj, hogy raccsol, selypeg és algériai akcentussal töri a magyart, amire hivalkodásból angolos affektálással erősít rá, de nagyon kásás így is az előadás. Sebaj, majd a hangmérnökök kiigazítják, meg visznek bele érzelmeket.
Vakfolt
2020. október 05. 19:50
Rendesen pofán csapkodnám azt, aki biciklizés közben telefonál.
iIonah
2020. október 05. 08:01
A kicombosodott leányzónak nem árt egy kis futás.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!