Elfoglalták az Ódry színpadot az SZFE-tüntetők

2020. október 16. 19:34

A tüntetők szerint az egyetemi polgárok számára az egyetemi épületek használatát senki nem tilthatja meg. 

2020. október 16. 19:34

A 444 arról ír: péntek este a  Színház- és Filmművészeti Egyetem (SZFE) hallgatói bejelentették, hogy az üzemeltetés munkatársainak egyik épületet sem sikerült kiüríteniük, valamint a csütörtökön lezárt Ódry Színpadot is sikerült visszafoglalniuk, így újra ott tarthatják a fórumaikat. Nem sokkal korábban Szarka Gábor kancellár utasítására megpróbálták kiüríteni a kollégium szobáit, de a hallgatók ennek ellenálltak. 

Bejelentették azt is, hogy a kollégium lakói birtokvédelemet kértek a kerületi jegyzőtől, mert szerintük az egyetemi polgárok számára az egyetemi épületek használatát senki nem tilthatja meg. 

Összesen 183 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Julismama2
2020. október 18. 12:52
Vajon miért nem adott még ki a jegyző birtokvédelemre végzést???????? :) :) :)
iIonah
2020. október 17. 21:28
Vizet, gázt elzárni, villanyt kikapcsolni, netet lekapcsoni!
antioxi
2020. október 17. 13:51
Hivatalosan (jogszerűen) ki a tulajdonosa az egyetemi épületeknek, ahol a néhány anarchista csinálja a fesztivált. Attól tartok, hogy állami tulajdonban vannak. Szerintem az október 23-iki ünnep lezajlása után kitakarítják és fertőtlenítik az egyetemi tanköztársaság fedőnevű nyilvános házat. Addig még cirkuszoljanak egy kicsit, de már baromira unalmas.
rókabácsi
2020. október 17. 11:54
AZ LEHET! CSAK FINANSZÍROZNI NEM KÖTELEZŐ! ELZÁRNI A PÉNZCSAPOKAT!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!