Eddig három pedagógus halt meg a koronavírusban

2020. október 14. 11:25

Úgy tűnik, hogy az oktatásban dolgozók feláldozhatók – állítja a Pedagógusok Szakszervezetének budapesti szervezete.

2020. október 14. 11:25

A Pedagógusok Szakszervezetének Budapesti Szervezete Facebook-oldalán írja, hogy kérték, hogy a pedagógusokat teszteljék, a krónikus betegségben szenvedő, illetve idős kollégáikat mentesítsék a munkavégzés alól. Erre is „nem” volt a válasz, úgy tűnik, hogy az oktatásban dolgozók feláldozhatók – szerepel a bejegyzésben.

A mai napig három pedagógusról tudnak, akik igazoltan Covid-fertőzés következtében hunytak el. Azt sem lehet tudni, hogy hol, milyen mértékben terjedt el a járvány, az adatokhoz nem fér hozzá a szakszervezet, a kormányzati szervek titkolóznak, állítják. Majd jön a szünet és söpör. És az óvodákban? Ott nincs is szünet – zárul a bejegyzés.

(Facebook)

Összesen 129 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
olajfa1
2020. október 15. 08:52
Nagyon sajnálom, és részvétem a családjaiknak. DE! Tessékmondani... és hány ápolónő halt meg, meg hány postás, meg hány pincér/nő stb stb halt meg a koronavírusban ezidáig? Ha egy kamionvezető meghal a kamionban egy baleset esetén, vagy egy buszvezető vagy egy kalauz stb... akkor azt is ide "aggódják" ezek az "aggódó" emberek?
Frick László Intézet
2020. október 15. 06:46
Ja,ha pedig bezárnak az iskolák,az a baj. Igazából a PDSZ számára bármi csak havansapkaszerűen szillogisztikus,amíg Orbánt kell szenvedniük. Ha kiveszükorbánt a képletből, ezeka nyomorultak azonban továbbra is Orbánt fogják szenvedni,mintegy kunbélaszerű mumusizálásban. Mint amatör pszichológus,az lenne a freudista javaslatom, hogy a PDSZ spermásai rejszoljanak Orbán Ráhel fotókra ,a nénikmeg a nőiszegmens szokásai szerint pisáljanak Orbán fotókra és akkor az egész ország(ha üres a zacskó,köpködni is szabad) jóljár: A PDSZ végre a dolgaival foglalkozhat,megszabadulván a gyűlölség pszichés terheitől -és kimászunk végre ebből a havansapka-ha nincs szillogizmusból is
zakar zoltán béla
2020. október 14. 18:41
A halál nem lehet ganék álszent kulcsa a lenini úton!
Berecskereki
2020. október 14. 16:24
jav. nelvtnári = nyelvtanári
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!