Ceglédi nemcsak Donáthnak, hanem Szél Bernadettnek is adott tanácsokat

2020. október 21. 17:52

Donáth Anna havi nyolcszázhatvanötezres, Szél Bernadett havi négyszázezer forintos megbízási díjat fizetett a balliberális megmondóember cégének, méghozzá tanácsadói tevékenységért.

2020. október 21. 17:52
null

Mint arról korábban írtunk, Ceglédi Zoltán a Drót.info értesülései szerint a momentumos Donáth Annának adott tanácsokat, mint kiderült: havi bruttó nyolcszázhatvanötezer forintért.

Az elemző újságírói kérdésre válaszolva elmondta, „egy egyéves, határozott idejű szerződésről van szó, ez közelebbről kommunikációs tervezést jelent az Európai Parlamentben végzett képviselői munka magyarországi bemutatására, illetve szövegírást, kampányötletek kigondolását, stratégiai tanácsadást, politikai napirendelemzést”.

Ceglédi azonban nem a Momentumnál kezdte

A Pesti Srácok még júliusban közérdekű adatigénylést nyújtott be az Országgyűlés Hivatalához a Momentum tanácsadója kapcsán. A dokumentumból kiderül:

Szél Bernadett havi négyszázezer forintos megbízási díjat fizetett a balliberális megmondóember cégének, méghozzá tanácsadói tevékenységért.

A közérdekű adatigénylés fentebb említett dokumentumát az alábbiakban tekintheti meg:

Fotó: Pesti Srácok
Fotó: Pesti Srácok

Ceglédi korábban azt állította: nem fogad el pénzt egyetlen párttól, vagy politikustól sem

A fentiek tükrében érdekesség, hogy Ceglédi Zoltán politikai elemző a Hír TV Privátszféra című műsorában korábban arról beszélt, nem fogad el pénzt egyetlen párttól, vagy politikustól sem. Mint fogalmazott: „Nekem nincs olyan dolgom, hogy a politikusok munkáját is elvégezzem, hogy nekik kampányoljak. Nem véletlenül

nem sorolhat senki a sajátjai közé: én egy entitás vagyok, egy liberális vagyok.”

Ceglédi „megépítette a saját nyilvánosságát”

A történtek kapcsán Ceglédi Zoltán közösségi oldalán azt írta, „megépítette a saját nyilvánosságát”Mint fogalmazott: „a kúllistán már 2011-ben örökre beteltek a helyek, és megépítettem a saját nyilvánosságomat.” A humorista szerint így történhetett meg, megszületett az egy „leleplező cikk Az Emberről, Akit Önök Kizárólag Máshonnan Ismernek.”

 

Címlapkép: YouTube

Összesen 131 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
puszika
2020. október 24. 09:27
Tanácsadás? Ismerjük még a szocik idejéből! A tanácsadás eredménye TEGNAP LÁTSZOTT IGAZÁN A KUNIGUNDA UTCÁBAN!!!!! Négyszázezerért minden hülye tud tanácsot adni!!!
zuriktodor
2020. október 21. 23:17
röviden: a momentum a tanácsadóját az ep-vel fizetteti.
néhai Ch.Pilot
2020. október 21. 22:40
Ez??? Tanácsot??? :-D
bagira
2020. október 21. 22:23
Felfüggesztette az ügyvédi kamara Czeglédy tagságát. Felfüggesztette a hatmilliárdos költségvetési csalással vádolt Czeglédy Csaba ügyvédi kamarai tagságát a Vas Megyei Ügyvédi Kamara értesült a PestiSrácok.hu. A Magyar Ügyvédi Kamara Etikai Bizottságánál Budai Gyula már 2018 márciusában kezdeményezte a lépést, miután az ügyvéd-politikust olyan köztörvényes bűncselekményekkel vádolják, amelyek sok évi börtönbüntetéssel járhatnak, és amelyek mellett szerinte abszurd, hogy Czeglédy Csaba ügyvédi munkát lát el, valamint hogy önkormányzatokat képvisel és költségvetési iratanyagokhoz fér hozzá, miközben költségvetési csalás ellene a vád. Czeglédy a közösségi oldalán kelt ki magából: nekiesett az országos kamarai elnöknek, Bánáti Jánosnak, aki szerinte állampárti megrendelést teljesített. Azt is megüzente, hogy megtámadja a határozatot, és párjával közös irodája addig is folytatja a munkát, továbbra is teljesítik a megbízásaikat, csak majd ő személyesen nem állhat ott védenceik, ügyfeleik mellett a bírósági tárgyalásokon. https://magyarnemzet.hu/belfold/felfuggesztette-az-ugyvedi-kamara-czegledy-tagsagat-8843663/
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!