Újabb alagutat fedeztek fel a határrendészek

2020. szeptember 20. 20:06

Ezúttal Csongrád-Csanád megyében.

2020. szeptember 20. 20:06

Egy a határzár alatt átvezető alagutat fedeztek föl a rendőrök Mórahalom külterületén vasárnap – tájékoztatta a Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-t.

Szabó Szilvia közölte, az ideiglenes határzárnál szolgálatot teljesítő rendőrök 26 önmagát afgán, illetve szír állampolgárnak valló férfit tartóztattak fel vasárnap délután Mórahalom külterületén. A járőrök ezt követően terepkutatást végeztek, és egy, mintegy 16 méter hosszú alagutat fedeztek fel, amely átvezet a határzár alatt szerb területre. „Az elfogott határsértők az alagúton keresztül jutottak be Magyarország területére” – tudatta a százados. Az eset – a szerb féllel együttműködve történő – kivizsgálása után a hatóságok az eredeti állapotnak megfelelően helyreállítják a helyszínt.

A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság vasárnap közölte, ismét alagutat találtak a megyéhez tartozó határszakaszon. A rendőrök terepkutatás során fedezték fel a szerb területről induló járatot, ami az ideiglenes biztonsági határzár alatt, Csikéria térségében húzódik. A rendőrök a járatot a betemetéséig őrzik.

(MTI)

Összesen 19 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Mr. Black
2020. szeptember 21. 07:45
Hitelesebb lenne a történet,ha Németh Szilárd elvtárs végigkúszna 1 ilyen alagúton !
Nietzsche
2020. szeptember 21. 06:26
Milyen csibész ez a Soros Gyuribá. Most nem alagutakat ásat a vén piszok?
Mandarin.
2020. szeptember 20. 22:11
Dolgoznak az alagút építő migránsok, vadászkutyákat nem lehetne alkalmazni a föld alatti üregek felkutatására? Főleg róka, nyúl vadászatra használt ebeket, a jó szimatuk és a vadak ösztönös űzése miatt, csak most a migránsok szagmintáját kellene ismertetni velük.
annamanna
2020. szeptember 20. 20:53
"hat szírt találtak Fejér megyében (...) Iváncsa térségében állítottak félre a rendőrök egy bolgár rendszámú autót. A Police.hu tájékoztatása szerint "a járműben a 49 éves bolgár illetőségű sofőrön kívül további hat férfi tartózkodott, akik magukat szírnek vallották."" https://444.hu/2020/09/20/szigoruan-orzott-hatarkerites-hat-szirt-talaltak-fejer-megyeben "Ezúttal Csongrád-Csanád megyében." Ez kimaradt: ÉS Bács-Kiskun Megyében. "A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság vasárnap közölte, ismét alagutat találtak a megyéhez tartozó határszakaszon (...) Csikéria térségében"
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!