A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0
HUNMagyarország
09:00Sportlövészet10m légpuska
HUNMagyarország
11:00KézilabdaMagyarország-Egyiptom
HUNEszter Muhari
11:15VívásJunyao Tang-Eszter Muhari
HUNMagyarország
12:20ÚszásSzabad 4 x 100m
HUNMagyarország
12:26ÚszásSzabad 4 x 100m
HUNSzatmári András
13:20VívásBolade Apithy-Andras Szatmari
HUNSzilágyi Áron
13:45VívásFares Arfa-Aron Szilagyi
HUNGémesi Csanád
13:45VívásCsanad Gemesi-Eli Dershwitz
NyílNyíl

Vidnyánszky: Eszközként használják a diákokat

2020. szeptember 05. 11:47

Ez „nem az egyetemről szól, hanem kormánybuktatási álmok kapcsán szövetkeznek megint csak ugyanazok az erők” – fogalmazott Vidnyánszky Attila az SZFE-vel kapcsolatban.

2020. szeptember 05. 11:47
null

Feloldhatatlannak tűnő ellentétek feszülnek a Színház- és Filmművészeti Egyetem oktatói és az intézményt irányító kuratórium között. Az egyetem hallgatói pedig napokkal korábban elfoglalták az épületet. Hogyan indul így a tanév hétfőn – erről kérdezte Földi-Kovács Andrea műsorvezető Vidnyánszky Attilát, a kuratórium elnökét pénteken. „A kuratórium még mindig reménykedik abban, hogy hétfőn elindul az oktatás” – válaszolta Vidnyánszky Attila.

Majd elmondta szerinte „azért furcsa ez a diákok részéről, mert vagy az van, hogy nem látják, vagy nem akarják látni, hogy eszközként vannak felhasználva. Itt régóta nem az egyetemről szól, hanem

Tehát én felhívnám a dikákok és a nézők figyelmét is, hogy ugyanazok a szónok, akik decemberben. Ugyanazok a fellépők, akik a tüntetésekről már jól ismertek a korábbi évekből. Ugyanaz az összefogás az, amelyik most mindent elkövet, hogy változás ne történjen, nyitás ne történjen az egyetemen.”

Összesen 145 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
fejerzs
2020. szeptember 06. 09:34
Vidnyánszky: “Éveken keresztül kopogtunk azon az ajtón, amin nem voltak hajlandóak még rést sem nyitni… Nem szolgálja ki a szakma egy részét. Bizonyos színházakba nem jönnek dolgozni ezek a diákok. A Teátrumi Társaság intézményeinek adatai lesújtóak, azok döbbenetesek, hogy mennyire nem szolgálják ki ezeket az intézményeket. Ezek nagy köszínházak, a kőszínházak többsége. Van néhány színház, amely ott képzi az utánpótlását, és a többsége a színházaknak pedig nem kap. Pedig ez így végtelenül igazságtalan. A filmgyártók panaszkodnak folyamatosan, hogy nincs kommunikáció, tehát a szakmától elszakadt, vagy a szakma nagy részétől elszakadt az egyetem.” (https://www.youtube.com/watch?time_continue=588&v=q83QV5G_JMU&feature=emb_logo 9.50-től) Tehát: - Tanáraik miatt nem mennek bizonyos színházakba dolgozni, nem vállalnak bizonyos filmekben szerepeket az SZFE hallgatói. - A Kaposvári Egyetem sem tud ezen az igazságtalan helyzeten változtatni 2011., Vidnyánszky Attila egyetemi munkájának megkezdése óta.
írmag
2020. szeptember 06. 01:41
A csepűrágást levelezőn is el lehet végezni, a posta élő állatokat is szállít.
kurbitalis
2020. szeptember 05. 23:04
https://www.peticiok.com/tiltakozzunk_gyurcsany_ferenc_fenyegetese_ellen ÍRJÁTOK ALÁ! TERJESSZÉTEK! PETÍCIÓ GYURCSÁNY FASISZTA POGROMHIRDETÉSE ELLEN!
tuapse
2020. szeptember 05. 19:54
Vidnyánszky egyértelműen az orosz érdekeket képviseli, magyarságát már régen megtagadta.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!
Mindent egy helyen az olimpiáról