Így oldaná meg Márki-Zay Péter a fiatal párok problémáit

2020. szeptember 23. 16:45

Hódmezővásárhely polgármestere „bravúros” ötlettel állt elő.

2020. szeptember 23. 16:45
null

Márki-Zay Péter a Facebook-oldalán tette közzé igencsak unortodox elképzelését a fiatal párok megsegítéséről. Szerinte „a most egybekelő fiatal párokat nagyon kedvezőtlenül érintette a kormány azon rendelkezése, miszerint este 11 UTÁN TILOS A VENDÉGLÁTÓHELYET NYITVA TARTANI, és ez alól a LAKODALOM sem kivétel”. Az ellenzéki polgármester úgy gondolja, hogy a rendelkezés „értelmetlen”, hiszen „a vírus 11 óra előtt is pont olyan veszélyes” – fejti ki.

Egy, a Portfolio.hu-n megjelent cikkből kiderül, hogy miért nem „ördögtől való a szórakozóhelyek nyitvatartásának a korlátozása”. A védekezésnek az írás szerint természetesen vannak gyenge pontjai, azonban „amikor a fiatalok a legfőbb vírushordozók, a 23 óra utáni korlátozás nem tűnik irracionálisnak”.

Természetesen Márki-Zayt ez nem állította meg abban, hogy megalapozatlanul fogalmazzon meg kritikát, amelyet egy bravúros húzással toldott meg. Kitalálta, hogy akkor menjenek az esküvőre készülő fiatal párok Hódmezővásárhelyre, hiszen náluk van elég hely: „sportcsarnokok, uszoda átriuma, olvasókörök”.

Kérdés, hogy mekkora lesz majd az érdeklődés a hódmezővásárhelyi sportcsarnok vagy az uszoda átriuma iránt a házasodni készülők között az országban.

Összesen 63 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
confitür
2020. október 07. 09:31
Bolond lyukból bolond szél fúj.
Legionnaire
2020. szeptember 25. 02:01
Jár a taps a Márki-Zayra szavazó hódmezővásárhelyieknek. Megérdemlitek ezt a marhát... Csak így tovább, bürgermájszter úr! :-D Te idióta....
Gregorius
2020. szeptember 24. 21:05
Esküvőkre -nem olyan gyakoriak- kellene egy külön paragrafust alkotni, ahol engedélyezik mondjuk hajnali háromig a rendezvényt. Este 11-ig is megfertőzhetik egymást.
puszika
2020. szeptember 24. 11:33
Amikor már elfogy az ÉSZ..........ezek jönnek!!!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!