László Imre: A leghitványabb bolsevik módszerek közé tartoznak az „orbáni karaktergyilkosságok”

2020. szeptember 26. 13:23

Az ellenzéki politikus közölte, egy év alatt mind a hét sajtóperét megnyerte a „kormányzati propagandával” szemben, amely korábban azt állította, szexuálisan zaklatta egy volt kollégáját.

2020. szeptember 26. 13:23

A Demokratikus Koalíció (DK) szerint a leghitványabb bolsevik módszerek közé tartoznak az „orbáni karaktergyilkosságok” – mondta László Imre, a párt elnökségi tagja, Újbuda polgármestere szombati online sajtótájékoztatóján. Az ellenzéki politikus közölte, egy év alatt mind a hét sajtóperét megnyerte a „kormányzati propagandával” szemben, amely korábban azt állította, szexuálisan zaklatta egy volt kollégáját.    

László Imre szerint az érintett médiumok nem bánják, hogy elvesztették ezeket a pereket és kártérítést is kell fizetniük, a lejáratással befolyásolt választási eredményeket ugyanis nem kell megváltoztatni. Kiemelte, szerencsére az újbudaiak elég bölcsek voltak ahhoz, hogy „átlássanak a szitán”, ezért lehet most ő a városrész vezetője. A DK egy olyan országot szeretne, ahol egyetlen hasonló karaktergyilkosságot sem lehet következmények nélkül elkövetni – mondta László Imre, hozzátéve, ezért kell 2022-ben egy közös ellenzéki listával véget vetniük az „orbáni rendszernek”.

(MTI)

Összesen 70 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Gintonic68
2020. szeptember 26. 22:10
Hitler, az év embere ' méltatása' is karakter gyilkosság volt?
tothpal
2020. szeptember 26. 21:54
Amikor egy BOLSEVIK "cári ágyú" filozofál...Nem sül ki a szeme?
CirmoS
2020. szeptember 26. 21:22
Várjál Imi, azt miért hagyod le, hogy a komcsilibsi bírókkal nyersz!!!! Ennyi!!! Így aztán nem is vagy ártatlan!!!! Újbuda is rohad!!!!!!! Rendesen!!!!! Mint minden kerület, ( meg település ) ahol a magyarellenes, romboló, pusztító ballibsi csőcselék regnál!!! Fotókat mellőzd magadról, és a videókat is!! Normális embernek rémisztő a pofád, tekinteted!!! Ócska, romlott!!!!!!!!!!!!!
hentes
2020. szeptember 26. 17:56
És még nácik is.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!