Karácsony szerint emberére akadt a Fidesz kultúrpolitikája

2020. szeptember 07. 12:54

A főpolgármester szerint a vasárnapi élőlánc egy erős válasz volt, ami egyben szép is.

2020. szeptember 07. 12:54
null

Karácsony Gergely is megszólalt a 24.hu vasárnapi tüntetéseket bemutató videóriportjában. A főpolgármester így nyilatkozott: „az egész történet egyszerre végtelenül lehangoló és végtelenül felemelő, szerintem emberére akadt a Fidesz kultúrpolitikája. Ez most szerintem elég erős válasz, és ráadásul úgy erős, hogy nem buta és nem agresszív, hanem hogy szép” – hangsúlyozta.

Karácsony mellett megszólalt többek között Mácsai Pál, az Örkény István Színház igazgatója, Tenki Réka színésznő és László Zsolt színész is, akinek két gyermeke tanul az egyetemen.

Összesen 118 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Magicus
2020. szeptember 08. 16:35
Ez egy mentálisan sérült beteg ember! Ő alkalmas volt Tóth zuglói és most meg a Feri fővárosi csicskájának! Szerencsétlen ember. Önálló gondolata nincs,teszi amit mondanak neki.
néhai Ch.Pilot
2020. szeptember 07. 23:55
"... és ráadásul úgy erős, hogy nem buta és nem agresszív, hanem hogy szép" De. Buta: mert azt sem tudják, mi ellen tüntetnek, és agresszív: hiszen elkordonozták az SZFE bejáratát, hogy csak az mehessen be, akit ők beengednek, sőt a Nemzeti Színházét is, aminek végképp semmi köze ehhez a bulihoz. Vagyis Fenyőünnep "Mengele" Gergely megint mondott egy baromságot.
nemvagyokbela
2020. szeptember 07. 21:44
Az élőlánc sem változtat a demokrácián. Olyanok mindig vannak, akik nem akarnak változást, arról még csak beszélni sem akarnak, hanem kategorikusan elutasítják. De az élet változik, ha akarják, ha nem. Ha a többség változást akar, akkor változás lesz. Erről szól a demokrácia. Nem arról, hogy azt csinálunk, amit akarunk. Hanem arról, hogy azt csináljuk, amit a többség akar.
zakar zoltán béla
2020. szeptember 07. 20:08
A szarkupac mióta ember? Van lába, feje, mozog, van agya, agyara, izma, csizMÁJÁban karIZMA...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!