Csalással vádolja Hadházy a kormányt

2020. szeptember 07. 09:22

A politikus szerint a konzultációk kapcsán történt visszaélés.

2020. szeptember 07. 09:22
null

Döbbenetes videókat osztott meg valaki szép csendben. Így (is) csalhatott a kormány a »Nemzeti Konzultáció« eredményével. A Nerbot nevű felhasználó 15 videóban összesen 25 órányi felvételen dokumentálta, ahogyan egy robot program hamis nevekkel és véletlenszerű válaszokkal töltögeti ki az online kérdőíveket. Kb. 10 másodpercenként érkezett egy új »konzultáló« álszavazat, így kb. 10000 hamis »választ« kapott a kormány. Ennél valószínű jóval nagyobb a baj” – állítja a politikus.

Nem tudható, hogy a Nerbot nevű felhasználó kicsoda: lehet, hogy egy kormányzati megrendelésre dolgozó programozó, aki a hamis szavazatokat gyártotta, de közben feltámadt a lelkiismerete és dokumentálta, nyilvánosságra hozta a csalást. Lehet éppenséggel egy ellenzéki gondolkodású hekker is a videó feltöltője, aki csak meg akarta mutatni, hogy mennyire sebezhető, kijátszható a rendszer” – vélekedik.

A politikus végül levonja a konzekvenciákat: „Akárhogy is: mindkét esetben megbizonyosodott, milyen egyszerűen csalhat a kormány. Mondhatnak bármit, az egész hiteltelen és csak az agymosásról szól- ahogyan ez a videó is bizonyítja. Persze az, hogy az egész csalás, mert csak egy horribilis pénzbe kerülő, tiltott pártfinanszírozás kategóriába eső propaganda akció, azt eddig is tudtuk. Szeptember 17.-én fizikai valójában is megmutatjuk, hány százezer ember küldte vissza nekünk az íveket, hogy tiltakozzon a propaganda ellen!” – írta Hadházy Ákos a Facebook-oldalán.

Összesen 62 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
atila68
2020. szeptember 08. 11:21
Persze, hogy történt, Hadházy hamisított meg több ezer kérdőívet. Na erre varrj gombot Ákoska!
NTLLK
2020. szeptember 07. 20:33
Tessék óvatosan kezelni, mert egy őrült mindenre képes!
pot_ember
2020. szeptember 07. 16:20
Hadházy és bandája összegyűjtött egy csomó kérdőívet. Majd, hogy jól kitoljon a kormánnyal beküldte az adatokat. Arról készült a képernyőfelvétel. Ismerve a szereplőket nekem ez a történet jött le. Mindent elkövetnek azért, hogy hiteltelenítsék a konzultációt.
Saksafar
2020. szeptember 07. 13:02
Ez ugyanaz a Hadházy, aki privát címre szerette volna eltéríteni a konzultációs lapokat? Törvényellenesen? Most meg még ő ugat? Bravo!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!