Gyurcsány: Az unió nem sárkány, de ha az lenne, Orbánt győzné le

2020. szeptember 21. 14:16

„A kormányfő önmagát, mint Sárkányölő Szent Györgyöt mutatja be, ahol ő a Szent György, a sárkány pedig az Európai Unió, ahol ő küzd derekasan a magyarokért”– fogalmazott a DK elnöke.

2020. szeptember 21. 14:16
null

„A kormányfő ma egy végtelenül száraz, csaknem semmitmondó termelési szövegét megelőzően publikált egy kifejezetten hosszú, csaknem unalmas politikai esszét. Önmagában valójában ez nem érne sokat, mert – elnézését kérem a kormányfőnek – egy plakátműveltségű ember, sehova nem vezető, téves eszmefuttatásainak rendszerbe foglalt szófüzérét látom” – fogalmazott a DK elnöke, a miniszterelnök hétfői parlamenti felszólalására, valamint Orbán Viktor hétfőn megjelent esszéjére reagálva.

Elmondta, hogy szerinte „ebben a beszédben, amit itt hallottunk,

– fogalmazott Gyurcsány Ferenc.

A DK elnöke felszólalása során azonban hozzátette, hogy „a helyzet az, hogy az Európai Unió nem sárkány, de ha végül is az lenne, biztosíthatom, ez a sárkány önt fogja legyőzni”.  Majd hangsúlyozta: „soha nem lesz olyan ez az Európai Unió, mint amit Ön szeretne látni”.

A DK elnökének teljes felszólalását ide kattintva tekintheti meg.

Összesen 101 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
bagira
2020. szeptember 23. 01:39
Unió parazita réteg kitartója .
Mich
2020. szeptember 22. 10:45
Az Unió ha sárkány lenne, akkor Fletónénak hívnák!
Mich
2020. szeptember 22. 10:45
Az Unió ha sárkány lenne, akkor Fletónénak hívnák!
confitür
2020. szeptember 22. 03:07
Az EU valóban nem sárkány,de Gyurcsány Ferenc az,és Orbán Viktor le fogja győzni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!