Gyurcsány: Főzési tippeket adtam Simicska Lajosnak

2020. szeptember 15. 16:58

Tréfás választ adott Gyurcsány Ferenc a PestiTV-nek.

2020. szeptember 15. 16:58
null

Kérdést intézett Gyurcsány Ferenchez a PestiTV. A televízió arról faggatta a DK elnökét, hogy miről tárgyalt Simicska Lajossal egy állítólagos találkozón. Gyurcsány a közösségi médiában válaszolt.

„»Információnk szerint a tegnapi nap során Gyurcsány Ferenc DK elnök és Simicska Lajos találkozott Budán. A kérdésem az lenne, hogy miről szólt ez a találkozó és miért találkozott Gyurcsány Ferenc Simicska Lajossal?

Válaszukat előre is köszönöm!

Üdvözlettel:

Bohár Dániel

PestiTV«

Ezt kérdezte a legújabb fideszes propagandatévé. Hát most aztán lebuktunk, így jobb, ha inkább elmondom a teljes igazságot. A fent említett titkos találkozó eredeti célja az volt, hogy mutassak pár hasznos főzési tippet Simicska Lajosnak - szuvidálás, marinálás, flambírozás, a rántás-habarás már nagyon jól megy neki - cserébe pedig hoz nekem egy nadrágtartót (mindig is vágytam rá) és én is tanácsot adok neki, hogy milyen tornacipő illene hozzá a legjobban, miután megmutattam a saját gyűjteményemet, de mivel végül Soros György is csatlakozott hozzánk, elénekeltük az Ismerős Arcoktól a Nélküledet visszafelé, kétszer. A végén még egy szelfit is lőttünk! Remélem, hogy semmit sem hagytam ki.”

Fotó: Gyurcsány Ferenc/ Facebook

Összesen 89 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Hóvirágcsempész
2020. szeptember 17. 16:02
Szerintem ez egy urban legend . Simicska utálja Fletót , mint a szart . Bár ki tudja ? A politikában csak érdekek vannak . Mindazonáltal nem nagyon hiszem , hogy kommunikálnának , szerintem .
confitür
2020. szeptember 17. 04:51
Úgy vélem senkit nem érdekel a két kiválóság találkozója.
graycivil
2020. szeptember 16. 20:04
Tényleg látszik, hogy tömény szarral etetik a NER-függelékeket a KESMA szellemi szennytárolójából. Olyan szépen beszopják a legnagyobb hazugságokat is, hogy... :D "Hogy miért kell ezzel foglalkozzak? Tényleg! Két napja ugrál rajtam a jobboldali iszonyat, hogy találkoztam-e Simicska Lajossal. Mondom: nem. De tényleg jártam a Böszörményi úton. Egy csendes, kitűnő étterem kerthelyiségében találkoztam Gábor Györggyel. Talán ismerik ezt a roppant okos egyetemi tanárt. Üdítő ember. Rántott húst kért, előtte levest evett. Én húsleves mániás vagyok, azt kértem, utána a spagetti sok volt, hazavittem. Hasonlít Gábor Gyuri Simicskára? Nem tudom. Ha Brad Pittel keverték volna össze, talán büszke is lenne rá. Simicskára? Hát nem tudom. Elnézést kérek Gyuritól. Legközelebb majd kiteszünk egy táblát. "Én Gyuri vagyok, ő meg Feri.""
toef36
2020. szeptember 16. 17:05
HAJÓVONTÁK találkozása - 10 fokban, utána -80 fokban...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!