Vasárnap kezdődik a Nemzeti Vágta idei versenysorozata

2020. augusztus 11. 12:46

A döntőt októberben rendezik a Hősök terén – remélhetőleg közönség előtt.

2020. augusztus 11. 12:46
null

Az első, gyenesdiási előfutammal vasárnap kezdődik meg a Nemzeti Vágta idei versenysorozata, a döntő a tervek szerint október 10-11-én lesz a budapesti Hősök terén. A lovasok országszerte nyolc településen mérhetik össze tudásukat a Nemzeti Vágta előfutamain szeptember 26-ig. Idén két új helyszínen, Vácdukán és Orosházán is tartanak előválogatót, a Kishuszár Vágtát hét helyszínen rendezik meg – mondta el Szotyori Nagy Kristóf versenyigazgató a rendezvénysorozat keddi budapesti sajtótájékoztatóján.

Lázár Vilmos, a Nemzeti Vágta elnöke kiemelte: úgy készülnek, hogy megvalósulhat a Nemzeti Vágta budapesti döntője, de hogy közönséggel vagy anélkül, azt majd a hatóságokkal és az operatív törzzsel való egyeztetések döntik el. A 2020-as Nemzeti Vágta gróf Andrássy Gyula előtt tiszteleg.

(MTI)

Fotó: A 12. Nemzeti Vágta kishuszár versenyszámának győztese, Vörös Tamara, Csetény lovasa a budapesti Hősök terén 2019. október 20-án. MTI/Mohai Balázs

 

Összesen 16 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Akitlosz
2020. augusztus 11. 20:37
Kis emberek nagy csákó alatt. Úgy látszik, hogy S-es méretben nem gyártanak csákót.
Senki Alfonz
2020. augusztus 11. 15:14
Mi a lófasznasznak ez? Hogy a nézőkön kívül a lovak is elkapják a koronát?
Orange79
2020. augusztus 11. 13:10
Marhasag. Giccses, amator loverseny ami a jelenlegi jarvanyhelyzetben nem kellene eroltetni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!