Molnár Zsolt: A Balaton nem csak az ott élőké

2020. augusztus 09. 14:32

Az MSZP fővárosi elnöke úgy fogalmazott, a Balaton és a többi tó az egész nemzeté, nem kizárólag az ott élőké.

2020. augusztus 09. 14:32

Az MSZP folytatja a küzdelmet a természetes vizekért, amit népszavazási kezdeményezésük is szolgál – jelentette ki az MSZP fővárosi elnöke vasárnap a Szántódi révnél tartott sajtótájékoztatóján, hangsúlyozva, hogy a Balaton és a többi tó az egész nemzeté, nem kizárólag az ott élőké.

Molnár Zsolt úgy fogalmazott: „persze az ott élőknek ez nem üdülőövezet, hanem az életterük, a hely, amit otthonuknak vallanak”, de azért a már-már a világörökség részének is tekinthető Balaton az egész magyar nemzeté, akárcsak a többi fontos tó. Hangsúlyozta: várják, hogy mikor dönt a Nemzeti Választási Bizottság népszavazási kezdeményezésükről, amelyet azért indítottak, hogy megvédjék a természetes vizeket, a strandokat, a kempingeket, a beépítetlen partokat, a nádasokat, az erdőket, a természeti környezetet.     Nyakó István, az MSZP sajtófőnöke szerint számukra a Balaton a gyerekkorról, a gyerekeikről, az ifjúságról, a családról szól, a másik oldalon pedig a profitéhségről. Hozzátette: „a Balaton mindannyiunké”, és ahogy a vasárnapi boltzár esetében, ebben az ügyben sem fognak meghátrálni.

(MTI)

Összesen 65 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Bukik a Zorbán
2020. augusztus 10. 12:36
Vigyázzunk! A bolsevisták tönkre akarják tenni a Balatint is, mem tetszik nekik, hogy valami fejlődik, tiszta, rendezett! Ahogyan Budapestet is elkezdte az óriáscsecsemő demszkisíteni megint: legyen mocsok, kosz, rendetlenség, borzalmas forgalmi dugók még a nyári kánikulában is, amikor üres a város... Ezeknek csak a káosz, a rendezetlenség, a felfordulás, a rombolás okoz örömet... Kergessük el őket, mielőtt még több kárt okoznak!
atila68
2020. augusztus 09. 23:35
3% Így nem.lesz meg a küszöb.
nemecsekerno_007
2020. augusztus 09. 22:42
Te se a Balatonnál élsz és fizetsz adót majom! Mit pofázol bele?!?
Kristály
2020. augusztus 09. 22:24
Az öszödi beszéd az öszödi strandon irodott ,akkor ingyen volt ???
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!