Huszonhárom illegális migránst fogtak el Lajosmizsén

2020. augusztus 06. 16:33

A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság embercsempészés gyanújával büntetőeljárást indított.

2020. augusztus 06. 16:33

Huszonhárom illegális migránst fogtak el Lajosmizse külterületén a rendőrök csütörtök délután. A police.hu-ra feltett közlemény szerint lakossági bejelentés érkezett a rendőrségre, hogy Lajosmizse külterületén, egy parkoló kamion rakteréből feltehetően illegális migránsokat láttak kiugrani és elszaladni.

A járőrök a jármű közelében feltartóztatták a 23 külföldit. Valamennyien szír állampolgárnak vallották magukat, azonban sem személyazonosságukat, sem magyarországi tartózkodásuk jogszerűségét nem tudták igazolni. A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság embercsempészés gyanújával büntetőeljárást indított. A kamionsofőr elszámoltatása folyamatban van – olvasható a rendőrség honlapján.

(MTI)

Összesen 39 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
MUHAHA....
2020. augusztus 07. 08:23
Néha kell riogatni az 1 bites tábort.
Nuttika
2020. augusztus 06. 19:40
tuti nehéz megérteni
MUHAHA....
2020. augusztus 06. 18:48
Jól működik a kerítés és a határőrizet :-)
bunko_jobbos
2020. augusztus 06. 18:05
Hogy a retekben jutottak el Lajosmizséig? Azért vannak még rések a pajzson. Mondjuk semmilyen rendszert sem éri meg 0 tűrésűre méretezni, mert nagyon drága. Pl. az árvízvédelmi berendezéseknél is mondjuk 100 év legnagyobb vizeire terveznek mondjuk. Ha ennél nagyobbra terveznének, akkor drágább lenne a gát, mint az árvíz által okozott kár.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!