Felkereste a Betyársereg a zászlógyalázó fiatalokat, akik bocsánatot kértek

2020. augusztus 22. 09:38

A fiatalok leszedték a Lánchídról és a Dunába dobták a magyar zászlót.

2020. augusztus 22. 09:38
null

Amint arról mi is beszámoltunk, leszedte a Lánchídról és a Dunába dobta  a magyar zászlót két fiatal. A lobogót az a augusztus 20-ai ünnep alkalmából helyezték ki a hídra. Az elkövetők tettüket videóval is dokumentálták, amelyet a Vadhajtások.hu le is közölt.

A Hír TV beszámolója szerint a fiatalok ezt követően megkeresték a portált, és azt szerették volna elérni, hogy a videót vegyék le az oldalukról, cserébe nyilvánosan bocsánatot kérnek. A Vadhajtások ennek nem tett eleget, viszont a rendőrséghez fordultak. A portál emellett nyilvánosságra hozta a két fiatal közösségi oldalát is, amit ők mostanra töröltek. Szombatra újabb fejleményekkel bővült az ügy. A Betyársereg ugyanis megkereste a fiatalokat, akik videóban kértek bocsánatot tettükért. Azzal védekeztek, hogy alkohol befolyása alatt voltak, a Betyársereg tagjai azonban gyalázatos tettnek nevezték az eseményeket, és óva intettek mindenkit a hasonló cselekedetektől.

Összesen 329 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
puszika
2020. augusztus 23. 10:49
Liberálbolsik!! Jól nézzétek meg a képet EZ AZ EREDMÉNYE AZ ORSZÁGELLENES PROPAGANDÁTOKNAK!! Ez a buta ,nagyképű, félrevezetett népség a HÁTORSZÁGOTOK!!!!!!!!!!!!
BőröndÖdön
2020. augusztus 23. 09:24
Ez a betyársereg nincs még betiltva?Milyen országban élünk?!
EMM195
2020. augusztus 23. 08:32
Egyébként ezt hívják előítéletnek és nekem van olyanom. :D
EMM195
2020. augusztus 23. 08:29
Valószínűleg vendégmunkások ezek valahonnan a környező magyarlakta területekről. Nekem ez ugrott be. Lehet, hogy tévedek, de nem ezek fogják elpusztítani a magyarságot, hanem a Csekák, Kacsaszájúak, gilisztafejűek (Berg).
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!