Felbontotta szerződését a Színművészetivel Zsámbéki Gábor

2020. augusztus 01. 22:52

Az ok feltehetően Vidnyánszky Attila kinevezése az egyetem kuratóriumának élére.

2020. augusztus 01. 22:52

Azonnali hatállyal felbontotta a Színház- és Filmművészeti Egyetemmel kötött szerződését Zsámbéki Gábor, miután az egyetem kuratóriumának élére Vidnyánszky Attilát nevezték ki – írja a hvg.hu. Az ügy előzményeihez tartozik, hogy az Innovációs és Technológiai Minisztérium pénteki közleményéből kiderült: Vidnyánszky Attila lesz a Színművészetit fenntartó alapítvány kuratóriumának elnöke. A hírről itt írtunk részletesebben. A témáról Gyurcsány Ferenc is írt egy fenyegető hangvételű posztot közösségi oldalán.

„A Kossuth-díjas és Jászai Mari-díjas rendező, színházigazgató, illetve a Budapesti Katona József Színház alapító tagja azt is megjegyezte, hogy döntéséről további nyilatkozatot nem kíván adni, ám figyelembe ajánlotta a növendékei által előadott videót, melyet az SZFE Youtube-csatornájára töltöttek fel július elején. Ebből világossá válhat, miként gondolkodik a kialakult helyzetről és az ezt megelőző eljárás módjáról” – olvasható a hvg.hu cikkében.

Zsámbéki Gábor 1979 óta oktatott színészosztályokat.

Összesen 101 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
klemencz gizella
2020. augusztus 02. 19:39
76 éves a csóka,qrv nagy bátorság tőle,nem beszélve a kuratoriumi elnök szerepéről! Viszont a zeftársak forrón meglapogatják ,oszt elképesztő nyugdíjjal élete hátralevő részét önkéntes emigrációbaan fogja tengetni a Cote d'Azurön LOL LOL
zrx8
2020. augusztus 02. 16:16
csepű-berágott
Skankhunt42
2020. augusztus 02. 14:57
Nyugodjatok le a picsába libsi hontalanok!Feri megmondta, mindenki fel lesz akasztva 22-ben demokratikusan.
ginacica
2020. augusztus 02. 11:57
Nem hallotta Gyurcsányt. Két év múlva földönfutó lesz minden "másképp gondolkodó" a szisztémájuk szerint. Már csak két év. Semmik vagyunk, minden leszünk! Annyit még Zsámbéki is féllábon kibír. Még csak 79 lesz, még előtte a pálya.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!