Az elhunyt Koncz Ferenc körzetében lánya, Koncz Zsófia indulhat

2020. augusztus 08. 11:00

A július 10-én motorbalesetben elhunyt Koncz Ferenc lánya, Koncz Zsófia fog indulni az októberi időközi parlamenti képviselői választáson.

2020. augusztus 08. 11:00
null

„A Borsod-Abaúj-Zemplén megye 6. választókerületében Koncz Ferenc tragikus halála miatt kiírt időközi választáson a Fidesz-KDNP helyi szervezetének döntése alapján a pártszövetség Koncz Zsófiát indítja” – közölte a Fidesz-KDNP szombat délelőtt. Koncz Zsófia egy 30 éves jogász, aki 2017 óta a Washingtoni Magyar Nagykövetségen a magyar érdekérvényesítésért és a magyar-amerikai kétoldalú kapcsolatok fejlesztéséért dolgozik. Október 11-én időközi parlamenti képviselői választást tartanak, melynek jelentősége súlyos, hiszen ezen a szavazáson fog múlni a kormánypártok kétharmada az Országgyűlésben. Az ellenzék tervei szerint egyetlen jelöltet fog indítani Koncz Zsófiával szemben, azonban az egyeztetések még folynak ki is lehetne a tragikusan elhunyt képviselő lányának kihívója.

Fotó: Marjai János

Összesen 299 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Bokros Birka
2020. augusztus 09. 11:48
Végre egy mosolygós fiatal hölgy, az ellenséget meg le kell kakilni! Indítson valami hosszú farkú bunkópesti spinóza köcsögöt.
LAW AND ORDER
2020. augusztus 09. 11:25
A libsibolsik máris nyígnak, óbégatnak. Egyszerűen nem tudják elviselni, ha egy magyar családban összesűrűsödik a tehetség, a nemzeti elkötelezettség, hát még ha annak az eredménye is megvan!
Robur
2020. augusztus 08. 23:41
Ez nem az az agyatlan fidelitasos picsa?
fapipa
2020. augusztus 08. 22:49
Tökéletes választás. Ez abból is nyilvánvalóvá válik, hogy sivalkodnak a suvernyák libernyákok.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!