A csepeli önkormányzat épületére már kitűzték a babazászlót

2020. augusztus 24. 11:17

Borbély Lénárd polgármester úgy fogalmazott, „mi a nemzet gyarapodásában, a családban, a gyermekek megszületésében hiszünk”, írta meg a Magyar Nemzet.

2020. augusztus 24. 11:17

Skrabski Fruzsina, A Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom elnökének új kezdeményezése szerint az önkormányzatok egy „babazászló” kifüggesztésével jelezhetik, ha a településen gyermekáldásra került sor. Az akció hatalmas érdeklődést váltott ki az önkormányzatoknál, Borbély Lénárd, Csepel polgármestere már kora reggel kitűzte a babazászlót a XXI. kerületi városháza épületére, írta meg a Magyar Nemzet.

– Tegyétek ki a babazászlóinkat. Lassan kezdődik az iskola, és ezért érdemes a jövőnkre koncentrálni és megünnepelni a gyerekeket! Az egész ország és a boldogságunk szempontjából nagyon fontos, hogy megszülessenek a kívánt gyerekek – hívta fel a figyelmet közösségi oldalán Skrabski Fruzsina, A Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom elnöke. Mint írta a mozgalomnak ötpárti támogatottsága van, tehát a vágyott kisbabák megszületése össznemzeti ügy, nemzeti minimum.

– Aki támogatja, hogy a kívánt gyermekek szülessenek meg, tegye ki a babazászlónkat az önkormányzat épületére! A zászlót eredetileg akkor tesszük ki, ha új gyerek születik, de most tegye ki mindenki, aki egyetért a céljainkkal! Kérem a kedves polgármestereket, hogy küldjenek erről fotót, adjanak ki közleményt, hogy együtt ünnepelhessük a boldog jövőnket: a gyerekeket, családokat – kérte a polgármesterek együttműködését Skrabski.

Borbély Lénárd, Csepel polgármestere már korán reggel kitette a babazászlót a hivatal épületére. – Csepel önkormányzata csatlakozik a Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom kezdeményezéséhez. A mai napon a szivárványos helyett mi a babazászlót tűztük ki a polgármesteri hivatalra. Ezzel is azt üzenve, hogy mi a nemzet gyarapodásában, a családban, a gyermekek megszületésében hiszünk – írta közösségi oldalán a XXI. kerület polgármestere.

(Magyar Nemzet)

Összesen 47 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
szürkemókus
2020. augusztus 24. 19:31
Ez hír?
zrx8
2020. augusztus 24. 13:47
A fehér baba az új horogkereszt.
Leo3
2020. augusztus 24. 13:29
Nagyon szép és elegáns válasz a ballibeknek!
pollip
2020. augusztus 24. 12:45
Így kell:-) remek válasz
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!