Potápi: Mára a turizmusban is egységes a Kárpát-medence

2020. július 30. 18:08

A nemzetpolitikai államtitkár az Utazó magazin hagyományos díjátadóján vett részt.

2020. július 30. 18:08

A nemzeti összetartozás éve jegyében került sor a 22 éves Az Utazó magazin hagyományos díjátadójára, amelyen az olvasók szavazatai alapján 2019 legjobb szolgáltatóinak teljesítményét ismerték el, első alkalommal a határon túli régiók legjobb magyar szálláshelyeit és éttermeit is díjazva – írja beszámolójában a kulhonimagyarok.hu. Az eseményen részt vett Potápi Árpád János, a Miniszterelnökség nemzetpolitikáért felelős államtitkára és Flesch Tamás, a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetségének (MSZÉSZ) elnöke is.

„A turizmus szempontjából jó hír, hogy Magyarország ma a COVID járvány szempontjából is biztonságos országnak számít. Ugyanakkor

Ezért ha a kilátásokról gondolkodunk – mert nem szabad elfeledni, hogy a legnehezebb körülmények között is teremtődnek új lehetőségek – a belföldi turizmus kiemelkedő jelentősége mellett a Kárpát-medencei együttműködésnek a turizmus területén is egyre nagyobb szerep juthat.” – fejtette ki a nemzetpolitikai államtitkár.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!