Plusz-mínusz: Európa nincs abban a helyzetben, hogy ne állapodjanak meg

2020. július 20. 20:06

Milyen érdekek mozgatják a döntéshozókat és mi lehet a legjobb hazánk számára? A Plusz-mínusz hétfői adásában erre keresték a választ a műsor vendégei: Nagy József újságíró és Boros Bánk Levente politikai elemző.

2020. július 20. 20:06
null

Orbán Viktor miniszterelnök vasárnapi értékelését meghallgatva a műsorvezető első kérdése vendégei felé az volt, hogyan látják az eseményeket.

„A forgatókönyv alapján ment eddig a történet, mindenki kötötte az ebet a karóhoz, de mint ahogy az EU-ban szokott lenni az álláspontok közelednek szépen, lépésről lépésre – kezdte Boros Bánk Levente. A Nézőpont Intézet vezető elemzője hozzátette „politikusokról van szó, akik államokat vezetnek, (…) és saját érdekük is, hogy megállapodjanak valamilyen formában. Ami a legfontosabb, ez most nem egy uniós szerződés, (…) ami ráér csúszni. Európa most nincs abban a helyzetben, hogy ne állapodjanak meg” – fogalmazott. 

 „Nem tudom mikor lesz meg a megállapodás, nyilván mindenki érdeke, hogy meglegyen” – reagált Nagy József, a 24.hu újságírója, aki úgy látja „ha most nem lesz megállapodás, akkor majd leülnek néhány hét múlva újra”. Hozzátette: „Bár senkinek sem érdeke az, hogy húzzák az időt.”

Címlapkép: Youtube

Összesen 19 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
nemecsekerno_007
2020. július 21. 11:34
Nagy József retro :)))) https://www.youtube.com/watch?v=elUgrOmexSo&t=21s
Cassi
2020. július 20. 23:51
Nyilván megállapodnak, csak éppen kilátástalan az egész. Minden ugyanúgy marad, csak +30%-nyi államadóssággal. Olaszországnak, Portugáliának még egy dobása maradt, aztán vége.
kunfia
2020. július 20. 23:04
"Milyen érdekek mozgatják a döntéshozókat és mi lehet a legjobb hazánk számára? " Orbánt egy érdek mozgatja,a pénz.Magyarország érdeke,és az Orbán család pénzhez jutása,nem ugyanaz,sőt ellentétes.
JMoflicheque
2020. július 20. 21:13
Sok megélhetési faszkalap helyett kellene egy felelős vezető!!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!