Nem kellenek presztízsberuházások

2020. július 30. 16:38

Segíteni szeretnék, nem tovább szítani a feszültséget. Interjú.

2020. július 30. 16:38
Lázár János
Lázár János

Hetek óta lehetett tudni, hogy egyeztet a tenisztársadalom tagjaival, mégsem jelentette be hivatalosan, hogy jelölteti magát az MTSZ elnökének. Miért várt?

Alaposan fel akartam mérni a helyzetet, időre volt szükségem. Mindenkit meghallgattam, elég hamar kiderült, hogy rengeteg konfliktus van a sportágban. Segíteni szeretnék, nem tovább szítani a feszültséget, ezért például az volt az egyik feltételem, hogy nem akarok senkivel harcolni, nem akarok senkit legyőzni. A kompromisszumos megoldások megtalálásához időre volt szükség.

Orbán Viktor miniszterelnök kérte fel az MTSZ elnökének. Lehet ilyenkor nemet mondani?

Természetesen. Orbán Viktor azt mondta nekem, hogy nézzek szét és utána döntsek.

Volt olyan napja is, amikor reggeltől estig érkeztek Önhöz a szemben álló felek és mindenki a saját igazáról próbálta meggyőzni. Hogyan igazodott el a rengeteg információ között?

Tíz évig voltam Hódmezővásárhely polgármestere, ott majdnem naponta kellett megoldani ezt a feladatot. Nem volt ezzel probléma.”

Összesen 90 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
WLaci
2020. július 31. 17:45
Jó hogy végre méltó feladatokat kapsz, Janó! Ménesbirtok, teniszszövetség... Lesz ez még szánalmasabb is!
galancza
2020. július 31. 13:52
Lázár úr kérlek alássan! Nem vitatom a tudásodat,tehetségedet. Tudom hogy rengeteget tettél az elmúlt 20 évben Magyarországért (azon belül a lakóhelyedért is), viszont az életstílusoddal, modoroddal, arroganciáddal rengeteget ártottál a Fidesznek. Nem véletlenül bukott a városodban óriásit a Fidesz,ez teljesen miattad volt. És országosan is sokan miattad fordultak el a Fidesztől. Nemrégiban azt mondtad hogy 45 évig tartott a kommunizmus és 45 év kell még ez kimegy az emberek fejéből.Ez igy is van. Akkor miért nem eszerint politizáltál,miért nem eszerint viselkedtél????? Rettenetesen undorító volt ahogy fél éve azt mondtad, hogy a poiltikában az a jó hogy a győzelem sohasem végleges és a vereség sohasem végzetes mert lehet javítani.Igen,lehet. De milyen áron? Olyan brutális áron amit ami 2002-2010 között történt. Igen a Fidesz kijavította az elmúlt 10 évben azt amit elcseszett 2002 előtt,mert tanult a hibáiból amik a 2002-es és 2006-os vereséghez vezettek, és a Fidesz kijavította nagyrészben azt amit feltő,megyó,libás elk.rt,de iszonyatos árat fizetett a lakosság ezért. És ez az amit Te nem értessz.Mert pökhendien most is azt mondod hogy nem gond a vereség.Neked és a politikusoknak nem,de a lakosságnak,pláne a Fidesz szavazóknak bizony igen Lázár úr kérlek alássan.Sajnos Te a politikát csak hobbynak ,szórakozásnak fogod fel.Nem gond a tavalyi bukás,nem lesz gond a 2022-es sem ha úgy alakul.Mert majd egyszer újra nyerünk.Az hogy ebbe a lakosság nagy része belerokkan az ugyebár nem gon Lázár úr kérlek alássan. Mert ugyebár a balosokra szavazól legalább tapasztalják hogy rossz helyre szavaztak. Igen,csakhogy a Fidesz szavazók is ugyanúgy vagy épen még jobban megszívják.Ja hogy ez nem gond.Sajnos a szavaidból az érződik hogy a saját szavazóidat is maximálisan lenézed Lázár úr kérlek alássan. Lázár úr kérlek alássan! Renegeteg jó dolgot tettél Magyarországért, ez vitathatatlan.Csak aza baj hogy M.o.-ot elsősorban saját magáncégedként kezeled és nem országodként. Ha buksz akkor azt üzleti bukásként értékeled. amit ki kell javítani.De sajnos az emberi tényezőre magasról teszel. Lázár úr kérlek alássan! Én nem irigylem a vagyonodat, de sokkal visszafogottabban kéne élned a polgárok előtt.Titokban azt csinálsz amit akarsz. Azt kéne megértened hogy Te politikus vagy és nem üzletember.És a politikus nem viselkedhet úgy a magánéletben mint egy sikeres üzletember.Mert a politikus leválthatják a polgárok,az üzletembert meg az alkalmazottai nem.
Herrence_Till
2020. július 31. 10:47
OV utódjának talán őt tudnám elképzelni a leginkább. Az egyik legrátermettebb politikus. Reméljük visszajön még és folytatja. Az meg külön egy csoda volt, ahogy osztotta mindig a szerencsétlen index, stb kis kinyúlt pólós "újságírokat" a kormányinfókon...
Senior
2020. július 31. 08:30
Magyar Tenisz Szövetség főszponzora a Heineken lesz.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!